Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Καρά Τεπέ - Βίντεο: Πώς έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής η νέα δομή για τους μετανάστες

Με γοργό ρυθμό προχωρά η δημιουργία του προσωρινού ΚΥΤ όπου θα μεταφερθούν μετανάστες που βρέθηκαν χωρίς στέγη μετά την πυρκαγιά στη Μόρια

Σε βίντεο από drone καταγράφεται η πρώτη φάση δημιουργίας της νέας δομής για τους μετανάστες στον Καρά Τεπέ. Όπως φαίνεται, έχουν διαμορφωθεί τα ιατρεία αλλά και το κέντρο διοίκησης του ΚΥΤ, με τους ανθρώπους να τρέχουν για να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες διαδικασίες.

Η δημιουργία του προσωρινού ΚΥΤ, όπου θα μεταφερθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που έμειναν δίχως στέγη μετά την καταστροφή του καταυλισμού της Μόριας, συνεχίζεται με γοργό ρυθμό.

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής είχαν εγκατασταθεί περισσότεροι από 300 μετανάστες σε σκηνές, ενώ η επανέναρξή της διαδικασίας καταγραφής και εισόδου είχε ξεκινήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς το κέντρο για λόγους ασφαλείας θα παραμένει κλειστό καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Η διαδικασία εισόδου στο κέντρο προϋποθέτει την πλήρη καταγραφή των προσωπικών στοιχείων των επωφελούμενων, καθώς και τη διενέργεια του σχετικού ελέγχου για COVID-19.

Ήδη, έχουν ανιχνευθεί επτά θετικοί στον ιό επωφελούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου