Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

MΕΛΙΓΑΛΑΣ ΤΟΥ 1944, Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ.

Γράφει ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΚΕΊΜΕΝΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΎΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΌ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΌ.

Πράγματι η ντροπή των σύγχρονων Ελλήνων αλγεινώς με όλη την σημασία των λέξεων, καθώς δεν γνωρίζω λόγω προφανώς συσσωρευμένης διαχρονικής αγανακτήσεως, τι λέξεις να χρησιμοποιήσω, ώστε να σας περιγράψω εναργέστατα τα αισθήματα της λύπης και της αηδίας, αποτροπιασμού που με διακατέχουν, πικρίας, παραφροσύνης εν πολλοίς. Διότι αυτά τα συναισθήματα της εύλογης οργής και του θυμού με κατακλύζουν περαιτέρω, όταν μου έρχεται εν τάχει στην θύμηση μου η θηριώδης αιμοτοπότιστη Πηγάδα του Μελιγαλά της Μεσσηνίας, καθώς πλησιάζει η ημερομηνία στις 13 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους. Εν συνεχεία από πού να αρχίσω εν μέρει να ξετυλίγω το κουβάρι της ανόθευτης ιστορικής διαδρομής, ιστορίας ως είθισται, δια του κατάπτυστου αποτροπιασμού. Παράλληλα ως εκ τούτου μίας κατάμαυρης δημαγωγικής επιλεκτικής, μονομερής συκοφαντικής, πολιτικής ιδιοτελέστατης διαστρέβλωσης, δια της εμφανέστατης αλλοιώσεως, κομματικής προπαγάνδας χειρίστου είδους, θα σας το αιτιολογήσω πιο κάτω. Εν τω μεταξύ επειδή όλοι αυτοί οι εν τάχει επιδερμικοί και μη ενδελεχώς εμπεριστατωμένως, που ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο Ιστορικό Γεγονός, Θέμα εν πολλοίς, της σύγχρονης Ελληνικής τραγωδίας, του κατεξοχήν εμφυλιοπολεμικού εσωτερικού διχαστικού διχασμού, τουλάχιστον η πλειοψηφία σίγουρα. Εν μέρει δεν υπήρξανε διόλου αντικειμενικοί και αμερόληπτοι, διακριτικά ισορροπημένοι, ηπίως μετριοπαθώς καλοπροαίρετα διακείμενοι, ακριβοδίκαιοι εν πολλοίς, καθώς ελάχιστοι βάζουνε μπροστά το Καλό της Πατρίδας μας της Ελλάδας, που στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται περί του κατεξοχήν συνολικού και γενικού Εμείς, και μετέπειτα τα στενά ιδιοτελή κομματικά τους εγωιστικά συμφέροντα τοις πάσι. Εκ νέου επίτηδες και εσκεμμένως γράφω της Πατρίδας μας της Ελλάδας, να σας πω το γιατί.

Αφενός μεν οι προλετάριοι υποτιθέμενοι και προκλητικά προβεβλημένοι μονομερώς, αριστεροί αντιστασιακοί του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ-ΚΚΕ, επιλεκτικώς εις το έπακρον, ξενοκίνητοι αντάρτες Κομμουνιστές, συμμορίτες ως επί το πλείστο και καταπλιάδες εν γένει. Εν προκειμένω ότι πολιτική κίνηση διέπραξαν, δεν το έπρατταν με γνώμονα για την Ελλάδα, αλλά για την κομματική τους Πατρίδα την ιδεολογική Σοβιετική Ένωση, από εκεί ξεκινάει όλο το κακό. Αφετέρου δε ανέβηκαν στο βουνό όσοι ανέβηκαν, και εάν ανέβηκαν, και συνάμα πότε ανέβηκαν, απένταροι στην κυριολεξία και ρακένδυτοι εν έτη του1942, με την Σημαία του ΕΑΜ-ΕΛΆΣ. Εν αντιθέσει όμως και κατέβηκαν Πάμπλουτοι τον Σεπτέμβριο του 1944, από τις λύρες που τους έριχναν τα αεροπλάνα τα Συμμαχικά των Άγγλων, ώστε όσο γίνεται να περιορίσουν τις κλεψιές εναντίων των άμαχων συμπατριωτών τους, δια των ανυπεράσπιστων χωρικών, αλλά και να τους ελέγχουν περαιτέρω. Επομένως πολέμησαν όσο πολέμησαν και εάν πολέμησαν, εν ολίγοις ρίχνοντας μία σφαίρα στον εχθρό Γερμανό κατακτητή, γνωρίζοντας εκ των προτέρων βέβαια, κινούμενοι υπονομευτικά δολίως αήθη, ότι μετέπειτα αυτοί θα έπαιρναν εκδίκηση, θέλοντας και μη, τα λεγόμενα Αντίποινα. Επιπροσθέτως έναν Γερμανό θα σκότωναν και θα την κοπανούσαν κρυπτόμμενοι άρον άρον επάνω στα απόρθητα προστατευτικά απόμακρα βουνά, ενώ απεναντίας τα πέριξ χωριά θα τα περνούσαν από φωτιά και σίδερο, μάχαιρα εξόντωναν εν πολλοίς, καθώς θα τα έκαιγαν οι Γερμανοί Ναζί κατακτητές ολοσχερώς, όπως συνέβη εναργέστατα στο Δίστομο, Καλάβρυτα, Δοξάτο Δράμας, Χορτιάτη, Γιαννιτσά, Κλεισούρα και ου το καθεξής. Εν προκειμένω θα ακολουθούσανε το εκτελεστικό απόσπασμα, με 300 εκτελεσμένους αθώους και ανυποψίαστους χωρικούς να κείτονται νεκροί εξαιτίας, μίας υποτιθέμενης Εθνικής Δημοκρατικής Αντίστασης. Ως εκ τούτου εάν αυτό το θεωρείτε Αξιοπρεπή Σθεναρή Εθνική Αντίσταση, προσωπικά πολύ αμφιβάλω, και το θεωρώ έναν σύγχρονο αήθη υπονομευτικά δολίως Δούρειο Ίππο, ενώ μετέπειτα όσοι χωρικοί δεν τους ακολουθούσανε στα ανήθικα πολιτικά τους ανομήματα, τους εκτελούσανε εν ψυχρώ αλγεινώς, με την αιτιολογία της κατάπτυστης συκοφαντικής κομματικής ορολογίας, του συνεργάτη των Γερμανών και ο νοών νοείτω.

Εκ του διαχρονικού ιστορικού γίγνεσθαι, όταν εγκαταλείπουνε κακήν κακώς οι Ναζιστικές Γερμανικές αρχές κατοχής, στις 10 Σεπτεμβρίου του 1944 την Καλαμάτα, ώστε πλέον να πάνε να υπερασπιστούνε την Πατρίδα τους το Βερολίνο, διότι αμύνονταν σε όλα τα μέτωπα και χάνοντας τα επιμέρους εδάφη που είχαν κατακτήσει προ πολλού. Εν αντιθέσει εξοπλίζουνε τα φιλικά προς δαύτους Τάγματα Ασφαλείας, ώστε να αμυνθούνε για την ζωή τους, καθώς διέρχονταν άμεσο κίνδυνο, κινδύνευε στο μέγιστο βαθμό. Εν συνεχεία, επί ολοκληρωτικής ανελεύθερης κατασκότεινης και προφανώς συγχυσμένης περίοδο της κατοχής εν έτη 1941-1944, οι Έλληνες κυρίως που πλήττονταν αυταρχικά, αγρίως και βαναύσως κακήν κακώς, καθώς διέθεταν κάποια περιουσιακά στοιχεία, ενώ ήταν άνθρωποι καλλιεργημένοι και μορφωμένοι εν πολλοίς. Εν τω μεταξύ καθώς δεν επιθυμούσανε, άλλωστε δικαίωμα τους ήταν, εις την αστική δημοκρατία και μη λαοκρατία, να αποφασίζουν οι πολλοί πάντοτε, και όχι μία μικρή μειοψηφία, που με την ανοχή της βίας και εν γένει της παραβατικότητας, δύναμη της ισχύος των τρομοκρατικών όπλων, επιθυμεί να επιβάλει την άποψη της, την λεγόμενο Σταλινική δικτατορία του προλεταριάτου. Διότι εμφανώς αποστρέφονταν πολιτικώς, τους ταξικούς ακροαριστερούς εθνομηδενιστές άθεους, μπολσεβίκους Σταλινικούς ανθέλληνες και τρομοκράτες, ώστε να τους κυβερνήσουν μετέπειτα της αποχωρήσεως των Γερμανών Κατακτητών. Παράλληλα ως έσχατη λύση εμφανούς παραλόγου, ζήτησαν βοήθεια θέλοντας και μη, δια του πιεστηρίου, μη έχοντας και άλλη σοβαρή επιλογή διαφυγής, από τους Γερμανούς κατακτητές, μέσα στην κατασκότεινη και προφανώς συγχυσμένη κατοχική περίοδο, δηλαδή την επίσημη ασφάλεια της χώρας μας, μας αρέσει δεν μας αρέσει, εν μέρει όχι ως συνεργάτες των Γερμανών και προδότες. Εν τάχει η εύκολη λασπολογούσα λαϊκίστικη επιδερμική λύση, αλλά για να υπερασπιστούνε τις ίδιες τους τις ζωές και τις περιουσίες, καθώς περισσότερο κινδύνευαν από τους υποτιθέμενους ανεπίσημους Έλληνες αντάρτες αντιστασιακούς Κομμουνιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ, παρά από τους επίσημους Γερμανούς κατακτητές. Επομένως έπρεπε πάση θυσία να υπερασπιστούνε τις ζωές τους, από τους αιματοπότιστους Κομμουνιστές, που τους απειλούσανε πως θα τους εξοντώσουνε ποικιλοτρόπως, σφάξουνε εν πολλοίς με κονσερβοκούτια, όπως και πράγματι συνέβη αλγεινώς καταπτύστως.

Εν τω μεταξύ οι κομμουνιστές επιθυμούσαν μόλις θα έφευγαν οι Ναζί Γερμανοί κατακτητές, να τους αντικαταστήσουνε αυτοί στην σκλαβιά και τυραννία, δηλαδή να γλιτώσουμε από τον έναν επίσημο εξωτερικό τύραννο που λεγότανε 3 Ράιχ του Χίτλερ, και απεναντίας να πέσουμε στον άλλον, τον ανεπίσημο εσωτερικό ανελεύθερο και αντιδημοκρατικό Στάλιν της Σοβιετικής Ένωσης. Εν τω μεταξύ οι Κομμουνιστές την υποτιθέμενη ένοπλη αντιστασιακή τους οργάνωση, εναντίον των Γερμανών, αλλά και των Ελλήνων μη κομμουνιστών, των λεγομένων τους Πολιτικών ταξικών αντιπάλων, την είχανε ονομάσει ως ΕΑΜ-Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο. Εν γένει ενώ την ένοπλη τρομοκρατία εναντίον των Ελλήνων, περί της δήθεν αντίστασης τους, που θα ανέβαινε επάνω στο βουνό ως ΕΛΑΣ. Εν αντιθέσει όμως με ένα Λ, ώστε να ακούγεται σαν ΕΛΛΑΣ και να παρασέρνονται στο να εξαπατώνται εν τάχει οι αγνοί άδολοι πατριώτες, καθώς το πλαισίωσαν. Εν προκειμένω που τους έβλεπαν ως απελευθερωτές, και θα τους απαλλάξουν από τους κατακτητές τύραννους Γερμανούς, έτσι οι αδαείς Έλληνες Πατριώτες συσπειρώθηκαν πέριξ τους, την υποτιθέμενη αντιστασιακή αυτή οργάνωση. Απεναντίας όμως δεν πολεμούσε για την Ορθόδοξη Ελλάδα, αλλά για την άθεη μπολσεβίκικη Σοβιετική Ένωση του Στάλιν. Οι θανατηφόρες δηλητηριώδεις ορδές του Θανάση Κλάρα ή αλλιώς Άρη Βελουχιώτη, του αρχισφαγέα και μη καπετάνιου του ΕΛΑΣ, όπως επίσης και του συνεργάτη του, του Νίκου Μπελογιάννη, του ανθρώπου με το γαρύφαλλό υποκριτικά διαπνεόμενο, που τον εκτέλεσε το 1955 το στρατοδικείο Αθηνών, ως κατάσκοπο της Σοβιετικής Ένωσης, απειλούνε την πόλη της Καλαμάτας να παραδοθεί αμέσως, μετά την αποχώρηση των Γερμανών στις 13 Σεπτεμβρίου του 1944 στους ΕΛΑΣΙΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, αλλιώς θα τους σκότωναν και εξολόθρευαν όλους μηδενός εξαιρουμένου. Τώρα εδώ τι γίνεται; Ποιοι είναι οι Κομμουνιστές και ποιος τους έδωσε την πολιτική εξουσία, το δικαίωμα εν πολλοίς, στο να εξουσιάζουν τις ανθρώπινες ζωές, εν γένει ώστε να προσπαθούνε να ξανασκλαβώσουνε την πόλη της Καλαμάτας και της κάθε Καλαμάτας; Μήπως προπολεμικά δεν ήταν στην παρανομία λόγω της δικτατορίας της 4 Αυγούστου του Μεταξά του 1936; Πιο πριν με το ιδιώνυμο του 1929 επί Ελευθερίου Βενιζέλου, δεν τους είχανε αποκηρύξει και εν γένει εξοβελίσει, από την πολιτική σκηνή της χώρας ως παράνομους;


Σου λένε μέχρι να έρθει η εξόριστη επίσημη Κυβέρνηση από το Κάϊρο της Αιγύπτου που βρισκότανε, μαζί με τον Βασιλιά στον καιρό της κατοχής, ο Γεώργιος Παπανδρέου με τον Γεώργιο το Β, είναι ευκαιρία να ξεπαστρέψουμε όσους μπορούμε περισσότερους ταξικούς τους πολιτικούς αντιπάλους, ώστε να εγκαθιδρύσουνε μετέπειτα την λεγόμενη δικτατορία του προλεταριάτου. Καθώς μόλις θα καταφθάσουνε οι πραγματικές Ένοπλες Αντιστασιακές Οργανώσεις, Δυνάμεις της χώρας μας, που έδρευαν στη Μέση Ανατολή, και πολεμούσανε Αξιοπρεπώς Σθεναρώς τους Γερμανούς του Ρόμελ, εναργώς όπως η Ταξιαρχία του Ρίμινι μαζί με τους μπαρουτοκαπνισμένους εμπόλεμους μάχιμους εν πολλοίς Καταδρομείς του Ιερού Λόχου. Εν αντιθέσει και όχι εμείς οι δήθεν γιαλαντζοί και υποκριτές, αντιστασιακοί κατσαπλιάδες κομμουνιστές τοις πάσι, που πιάνουμε τα όπλα ώστε να πλουτίσουμε περαιτέρω, για αυτό και σκοτώνουμε αδιακρίτως γυναικόπαιδα εν γένει, όσους δεν είναι μαζί μας ταξικά πολιτικά, για να τους κλέβουμε. Άρα δεν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε την εξουσία, με τα όπλα πάντοτε, όχι με την αναλογική ψήφο της εκλογής του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, αφού αυτή θα μας εκδικηθεί. Εν ολίγοις οι πολλοί δεν μας επιθυμούνε και μας αποστρέφονται, για αυτό και άλλωστε δεν συμμετείχαν στις Πρώτες Μεταπολεμικές Δημοκρατικές Εκλογές, που διεξήχθησαν τον Μάρτιο του 1946, και αιματοκύλισαν αλγεινώς τον Σταθμό χωροφυλακής στο Λιτόχωρο Πιερίας, μετέπειτα την αποχώρηση των Γερμανών. Οι Ταγματασφαλίτες και εν μέρει συνεργάτες των Γερμανών θέλοντας και μη, όπως ήτανε φυσικό δεν δέχτηκαν τις απειλές των Σοβιετικών του Άρη Βελουχιώτη, όπως επίσης και του Νίκου Μπελογιάννη, και αμύνθηκαν σθεναρά μέσα στη πόλη της Καλαμάτας. Εν αντιθέσει όμως, όταν διαπίστωσαν ότι οι Σοβιετικοί του ΕΛΑΣ-ΚΚΕ είναι περισσότεροι και καλύτερα εξοπλισμένοι, τότε αποχώρησαν κακήν κακώς αγρίως άρον άρον, στην διπλανή μικρή πόλη του Μελιγαλά, αφού εκεί υπήρξανε αρκετοί ομοϊδεάτες τους Ταγματασφαλίτες, ώστε να καταφέρουν να επανδρώσουνε μία αξιοπρεπή καλή δύναμη, περίπου των 1.000 ανδρών .

Η μάχη διήρκησε από τις 13 έως τη 15 Σεπτεμβρίου του 1944, όταν οι Σοβιετικοί του ΕΛΑΣ-ΚΚΕ νίκησαν και εισέβαλαν στον Μελιγαλά, τότε το ανθρώπινο είδος διέπραξε αίσχη αποκαρδιωτικά ολικής παραφροσύνης, κτηνώδη εν πολλοίς, βάρβαρα εν γένει. Καθώς περισσότερα από 1.000 άτομα όλων των ηλικιών, μηδενός εξαιρουμένου, τα εκτέλεσαν αποκαρδιωτικά και ρίχνοντας τα από ψηλά σε ένα βαθύ Πηγάδι, σφάζοντας τα εναργέστατα αλγεινώς όπως τα τραγιά, ακόμα και με κονσερβοκούτια τους στερούσαν τις ζωές, για να μην σπαταλούνε σφαίρες, και τους έδιναν τη χαριστική βολή, κατά τριάδες τους είχανε δέσει τα χέρια με καλώδια ημίγυμνους, κατόπιν των εντολών του Άρη Βελουχιώτη τους αποτελείωναν. Αυτή η μακάβρια σκήνη συνεχίστηκε επί Τρείς Ολόκληρες Ημέρες, μέχρι που γέμισε το Πηγάδι ασφυκτικά από πτώματα, απεναντίας ένας μονάχα γλύτωσε από την θηριωδία που έζησε, όταν τον έριξαν μέσα στο Πηγάδι νομίζοντας πως ήταν και αυτός νεκρός. Παράλληλα και επειδή έπεσε επάνω στα υπόλοιπα πτώματα, ήθελε ο Καλός Θεός να ζήσει, ώστε να μας εξιστορήσει τα τραγικά και αποτρόπαια ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο όνομα μίας υποτιθέμενης Δημοκρατίας, ο Μαγκανάς, και βγήκε τη νύχτα ως φάντασμα και περιφερόταν με σκοπό πλέον της ζωής του, να τους εκδικηθεί ως φυσικό επακόλουθο. Υπήρξανε και γυναικόπαιδα μέσα στη πηγάδα, όλοι αυτοί ήτανε συνεργάτες των Γερμανών; Απλά τους σκότωσαν ώστε να μην εκδικηθούνε κάποια μέρα όταν μεγαλώσουν ή να μην ομολογήσουνε τα εγκλήματα των Σοβιετικών του ΕΛΑΣ-ΚΚΕ καθώς τα έζησαν ιδίοις όμμασι. Εν τω μεταξύ η ιστορία μας εκδικείται κατάφωρα αγαπητοί μου αναγνώστες, του ημέτερου τοπικού απαγορευμένου blog tamystikatoubaltou.blogspot, καθώς προβάλει τις λεγόμενες Απαγορευμένες Ιστορικές διαδρομές, της μη συμβιβασμένες εν πολλοίς. Εν προκειμένω όταν την εξουσία την παραχωρείς στα εκάστοτε άκρα, οι ακραίοι αριστεροί του ΚΚΕ-ΕΑΜ-ΕΛΑΣ καθώς έπαιρναν εντολές από τον Στάλιν, εναντίον των πολιτικών τους ταξικών αντιπάλων Ταγματασφαλιτών, συνάμα και συνεργατών των Ναζί θέλοντας και μη. Ως εκ τούτου αυτοί με την ανάρμοστη συμπεριφορά τους, τους έσπρωξαν προς την εκείνη την πλευρά, με την μη Εθνική τους στάση και νοοτροπία εν γένει, να πάνε να ζητήσουνε βοήθεια αρωγής από τον κατοχικό Πρωθυπουργό τον Ιωάννη Ράλλη, ώστε να τους εξοπλίσει για να αμυνθούνε και προστατευτούνε από τους αντάρτες, ήρθανε σε σύγκρουση, ένθεν εκείθεν εκατέρωθεν, και ποιος τη πλήρωσε; Η Ελλάδα μας και ο απλός κοσμάκης.



Ως εκ τούτου ο ρόλος των εμφανώς κατασυκοφαντημένων Ταγμάτων Ασφαλείας εν μέρει είναι λιγάκι ύποπτος, δίκοπο μαχαίρι εν πολλοίς, και μπερδεμένος συνάμα ιδιαίτερα διακριτικά, περίεργος μπορώ να πω, από την μία πλευρά συνεργασία με τον κατακτητή του Ναζί θέλοντας και μη. Εν αντιθέσει αλλά από την άλλη, για σκεφτείτε, πόσες ακόμα πηγάδες θα είχανε αποσοβηθεί περαιτέρω, υπήρχανε ως είθισται, εάν δεν αντιστεκόντουσαν στους Σοβιετικούς αντάρτες του Άρη Βελουχιώτη, Σαράφη, Νίκο Μπελογιάννη; Εν τω μεταξύ έπιασαν τα όπλα και πολύ πιθανόν, όχι μονάχα οι συνεργάτες των Γερμανών, αλλά και οι απλοί Έλληνες πολίτες, που δεν επιθυμούσαν να περιέλθει η Πατρίδα στο άρμα της Σοβιετικής Ένωσης, και των υποανάπτυκτων δορυφόρων της, εναργέστατα όπως της Αλβανίας, Γιουγκοσλαβίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Τσεχοσλοβακίας, Ανατολικού Βερολίνου, Πολωνίας και ου το καθεξής. Εν προκειμένω και από φόβο ότι οι Κομμουνιστές θα τους σκοτώσουνε, εξολοθρεύσουνε μετέπειτα της αποχωρήσεως τους, καθώς ήξεραν το τι βίαια άτομα είναι του υποκόσμου. Παράλληλα αποφάσισαν να ακολουθήσουνε τα Τάγματα Ασφαλείας ώστε να σώσουνε τη ζωή τους, αλλά και των οικογενειών τους, τις περιουσίες τους εν γένει. Επιπροσθέτως τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, της βιοπάλης του μεροκάματου, που διεκδικούνε μία καλύτερη ζωή τους σεβόμαστε, ειδικότερα τα φτωχά λαϊκά στρώματα, όχι όμως να απαιτούμε και να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας, δια της βίας των όπλων, ώστε να γίνεται το δικό μας αυταρχικά, όπως έπρατταν αλγεινώς οι Κομμουνιστές. Εν τω μεταξύ ο Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης μας κανοναρχεί, ότι ο διάβολος τα πλοκάμια του, στα φτωχά λαϊκά στρώματα, τα ρίχνει μέσω του Κομμουνισμού, ενώ με τους Οικονομικά ευκατάστατους, με τον Καπιταλισμό και ο νοών νοείτω. Το καλύτερο από όλα θα ήτανε η Ελλάδα να μην εμπλακεί σε αυτόν τον πόλεμο, εν μέρει μόνο για την κατοχική αντίσταση σας ομιλώ, την δήθεν εθνική, αλλά επί της ουσίας, στην κυριολεξία γινότανε για την μαμά κομματική πατρίδα της Σοβιετικής Ένωσης, και την Βασιλική Των Ανακτόρων της Ιμπεριαλιστικής Αποικιοκρατικής Αγγλίας. Και σας ερωτώ, η Τουρκία που υπήρξε αμέτοχη στον ΒΠΠ, για πες τε μου σε τι ζημιώθηκε; Έχασε εδάφη;

Απεναντίας χωρίς να χύσει ούτε αίμα, βγήκε από το Β ΠΠ και κερδισμένη, αφού τους Ρωμιούς της Πόλης μας, εν γένει της Κωνσταντινούπολης και Νέας Ρώμης, τους έδιωξε το 1955-64 κακήν κακώς αγρίως βαναύσως αυταρχικά, τα ίδια εναργέστατα έπραξε αλγεινώς, τραγικά και κατάπτυστα στα Ελληνικά νησιά, που είχε στην κατοχή της, της Ίμβρου και της Τένεδου. Επομένως η διαχρονική Τουρκία, δεν διαθέτει διόλου ψήγματα ανθρώπινης ιστορίας, αλλά απεναντίας ένα κατάμαυρο Ιστορικό Παρελθόν, Ποινικού Μητρώου. Ως εκ τούτου ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς, ορθώς έπραξε και είπε το ΌΧΙ στους Ιταλούς στις 28 του Οκτώβρη του 1940, και εύγε του, όπως επίσης και σε όλους αυτούς που πολέμησαν Αξιοπρεπώς στα παγωμένα βουνά της Πίνδου, και το Έθνος των Απανταχού Ρωμιών θα τους ευγνωμονεί εσαεί παντοτινά, αγωνίστηκε για έξη μήνες στη ΒΌΡΕΙΟ ΉΠΕΙΡΟ, με την ελπίδα να την ελευθερώσουμε, όπως και την ελευθερώσαμε για Τρίτη φορά. Εν συνεχεία μετά πάλι σωστά έπραξε ο Αλέξανδρος Κορυζής ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, που αντικατέστησε τον Μεταξά μετά τον θάνατό του το 1941 τον Ιανουάριο, όταν είπε το δεύτερο ΌΧΙ, αυτή τη φορά στους Γερμανούς του Χίτλερ, στις 6 Απριλίου του 1941 και είχαμε το Ηρωικό Έπος της εποποιίας των Οχυρών του Ρούπελ, Ιστήμπεη και ου το καθεξής, καθώς επί Τρείς Ολόκληρες Ημέρες τα Ελληνόπουλα Αντιστάθηκαν Αξιοπρεπώς σθεναρά και στους Ναζί από τις 6 του Απρίλη έως τις 9. Παράλληλα αυτοκτόνησε αλγεινώς στις 18 Απριλίου του 1941, μετέπειτα από τις πάρα πολύ αφόρητες και ασφυκτικές πιέσεις που δέχθηκε από τον Αγγλόφιλο Βασιλιά Γεώργιο Β, όταν οι Γερμανοί κατευθύνονταν στην Αθήνα, μετά την τελευταία αντίσταση που συνάντησαν στις Θερμοπύλες. Όλα τα άλλα τα θεωρώ άσκοπα και περιττά, δια των ιδιοτελέστατων κομματικών τους σκοπιμοτήτων τοις πάσι, καθώς δεν έπρεπε να συσταθούνε ομάδες εθνικής αντίστασης, όπως άλλωστε συνέβη σε όλη την σκλαβωμένη Ευρώπη, πες τε μου σήμερα για ποιον λόγο;

Μήπως σύμμαχος μας ήτανε ο Ιμπεριαλιστής Βασιλόφρων Αποικιοκράτης Άγγλος, που επί κατοχής τους κρύβαμε στα σπίτια μας, ενώ αντιθέσει κρεμούσε βάρβαρα καταπτύστως, τα Ηρωικά Τέκνα της ΕΟΚΑ στη ΚΎΠΡΟ το 1955, καθώς Αγωνίζονταν για Ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα, και ξεσήκωνε τους Τούρκους, ώστε να εκδιώξουνε τους Κωνσταντινοπολίτες, αλλά και τους Ίμβριους και τους Τενέδιους; Ή μήπως μας επέστρεψαν τα γλυπτά του Παρθενώνα, τα οποία έκλεψε ο αρχαιοκάπηλος και τιμβωρύχος ο κλεφταράς ο Έλγιν το 1802; Η ναυτική βάση τους στη Δεκέλια της Κύπρου απομακρύνθηκε; Το 1974 όταν έκανε τα στραβά μάτια πλην εμμέσως και σαφώς στους Τούρκους, στον Αττίλα στη Κύπρο, υπονομεύοντας δολίως την Εθνική μας Αξιοπρέπεια και ακεραιότητα; Μας απειλούσανε ώστε να μην στείλει η ΕΛΛΆΔΑ βοήθεια στο νησί; Το 1922 στο λιμάνι της Σμύρνης, όταν έβλεπε τις σφαγές των Προγόνων μας, εν μέρει πάλι σύμμαχος ήτανε, λυκοφιλία βέβαια, για πες τε μου, ποιόν Έλληνα ανέβασε-επιβίβασε επάνω στα καράβια τους, ώστε να τον σώσει και περισυλλέξει, ενώ για να μην ακούνε τις ανθρώπινες σπαρακτικές κραυγές του πόνου, έβαλαν τα μεγάφωνα των πλοίων τους στην διαπασών; Εν ταύτα ο Χένρι Κίσινγκερ υπονόμευσε την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, ο Υπουργός τότε των Εξωτερικών της Αμερικής το 1974, επομένως είτε Αμερική, είτε Αγγλία-Σιωνιστικό Ισραήλ ένα κα το αυτό εναργώς. Εν συνεχεία τα Ίμια τα γκριζάρισαν, την γειτονική Σερβία την Ορθόδοξη την κατακερμάτισαν, και στην θέση τους φέρνουνε το Κόσσοβο στους Αλβανούς, ανακατεύτηκαν στο Ιράκ, στη Παλαιστίνη, στο Λίβανο, στη Λιβύη, στην Ουκρανία, την Συρία, ο Σύμμαχος ο Νατοϊκός Αμερικάνος.

Κοιτάξτε πως κατάντησαν τα σύγχρονα Ελληνόπουλα, λες και είναι τίποτα φραγκολεβαντίνοι, αμιγώς ορθολογιστές προσκυνώντας επιλεκτικώς μονομερώς, τον θεό του καταναλωτικού χρήματος τοις πάσι, ορμώμενοι εκ αιρετικής δυτικής εσπερίας, του Ιδιωτικού Κολεγίου του Χάρβαλντ, μη γνωρίζοντας βέβαια τίποτα απολύτως, για την Έγκλειστη εμφανώς παρανόμως, Θεολογική Σχολή της Χάλκης εις Τα Πριγκιπόνησα εν έτη 1971. Παράλληλα τα Σκόπια τα στηρίζει σφετεριστικά προπαγανδιστικά υπονομευτικά δολίως, για το διαχρονικό Ελληνικό όνομα της Μακεδονίας μας, όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι ως επί το πλείστο λαθρομετανάστες αναγκαστικά μας κουβαλήθηκαν στην ΕΛΛΆΔΑ, μετά την εμπλοκή της εισβολής του Αμερικανού στα εσωτερικά της χώρας τους, έφτιαξαν το κράτος του Ισραήλ σε Παλαιστινιακά εδάφη. Μία εστία πολέμου σε καθημερινή βάση, πάντως για να είμαστε και ακριβοδίκαιοι, έπρεπε και οι Εβραίοι να έχουνε την δική τους διακριτή Πατρίδα, κανείς σώφρων νους δεν αντιλέγει, εν αντιθέσει αλλά όχι σε τόσο μεγάλη κλίμακα εμβελείας και εκτάσεως, ποδοπάτησαν προφανώς παρανόμως ολόκληρη την Αραβική Παλαιστίνη, ενώ η γενοκτονία της Λωρίδας της Γάζας, που έχουνε επιβάλει στους Άραβες Μουσουλμάνους, μετά την λήξει του ΒΠΠ, δεν έχει τελειωμό. Τώρα έχουμε και τη σκλαβωμένη μας Βόρειο Ήπειρο, ποτέ δεν ασχολήθηκε σοβαρά κανένας πολιτικάντης με αυτό το διαχρονικό κομμάτι του αναπόσπαστου του Ελληνισμού, και ας ανέρχεται σε περίπου 400.000. Εν μέρει όσοι είναι και τα αδέρφια μας τα σκλαβωμένα στην Κύπρο, αλλά εκεί επειδή υπάρχουνε κοιτάσματα πετρελαίου συν την θάλασσα έστω λιγουλάκι πετάμε και καμιά πατριωτική κουβέντα, εν αντιθέσει για τη Βόρειο Ήπειρο γιατί σιωπαίνουμε επιδεικτικώς; Απαιτούμε να εφαρμοστεί το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που το υπέγραψαν οι Μεγάλες Δυνάμεις τον Μάϊο του 1914 και αναφέρεται στην Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και Αναγνώριση της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

Σύμμαχος η Σοβιετική Ένωση που αιματοκύλισε την Ελλάδα από άκρη εις άκρη, από το 1942-49, καθώς ήθελε να αποσπάσει την Ελληνική Μακεδονία και την Θράκη από τον επίσημο κορμό της χώρας μας, και να την παραχωρήσει ενδοτικώς στους Σλάβους του Κομμουνιστή Τίτο, με την κατάπτυστη ανθελληνική τους Πέμπτη Ολομέλεια του 1949, ενώ την Θράκη την παρέδιδε στους σχισματικούς Κομιτατζήδες Βουλγάρους; Εν γένει Εθνικές Αντιστασιακές Οργανώσεις που ανέβηκαν επάνω στο βουνό για την χώρα μας την Ελλάδα και όχι για τα συμφέροντα της Σοβιετικής Ενώσεως, μπορούμε να αναγνωρίσουμε μονάχα τον ΕΔΕΣ του Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα στην περιοχή της Ηπείρου, την ΠΑΟ στη Μακεδονία, τον Τσαούς Αντών στην περιοχή της Δράμας, όπως επίσης και το 5/42 Τάγμα Ευζώνων του Συνταγματάρχη Δημητρίου Ψαρρού με τα παλικάρια του, που τους έσφαξαν δυστυχώς οι Σοβιετικοί του ΕΛΑΣ-ΚΚΕ στην Λωκρίδα, δια του αιμοδιψή σφαγέα και αρχιεγκληματία Άρη Βελουχιώτη το 1943. Ακόμα δεν θα μπορούσαμε να λησμονήσουμε την Εθνική Αντιστασιακή Οργάνωση του Συνταγματάρχη Γεωργίου Γρίβα, την οργάνωση Χ, αμιγώς Βασιλικών φρονημάτων, όπου δραστηριοποιήθηκε στη περιοχή του Θησείου των Αθηνών τον Μαύρο Δεκέμβριο του 1944. Επιπροσθέτως οι Γερμανοί τόσες βόμβες δεν έριξαν στην Πρωτεύουσα την Κατοχική Αθήνα στα 3,5 χρόνια της κατοχής, όσες εκτόξευσαν οι ανθέλληνες αντάρτες κομμουνιστές της αντεθνικής αριστεράς, στον Ένα Μήνα που διήρκησαν οι εμπόλεμες αιματοχυσίες, ένθεν εκείθεν εκατέρωθεν, καθώς προσπαθούσανε να την κατακτήσουνε για να την μετατρέψουνε σε μία νέα Σόφια ή ένα νέο Βελιγράδι ή Τίρανα, την Αθήνα μας.

Ο ρόλος των Ταγμάτων Ασφαλείας πραγματικά είναι πάρα πολύ δύσκολος, και χρήζει ιδιαιτέρας προσοχής και βαρύτητας, διακριτής ηπίως μετριοπαθώς ισορροπημένης, προσωπικά δεν μπορώ να τους κατατάξω στις Εθνικές αντιστασιακές οργανώσεις. Εν αντιθέσει όμως, όταν απομακρύνθηκαν οι Ναζί Γερμανοί κατακτητές του 3 Ράιχ, εκεί έπραξαν το Χρέος τους προς την Πατρίδα Μας την Ελλάδα. Καθώς επέστρεψαν στις αγκάλες της Μητρός, ενώ Αντιστάθηκαν Αξιοπρεπώς στους κατσαπλιάδες κομμουνιστές του υποτιθέμενου Δημοκρατικού Στρατού τους, και πολέμησαν-κατατάχθηκαν στις τάξεις του Εθνικού Στρατού λυσσωδώς, μαζί με τις υπόλοιπες Εθνικές Δυνάμεις της χώρας μας, του λεγόμενου Εθνικού Στρατού, ώστε να απομακρυνθεί ο κίνδυνος της κομμουνιστικής απειλής, και προφανής ξενοκίνητης σλάβικης ανταρσίας, στο Γράμμο και στο Βίτσι, τον Αύγουστο του 1949. Τις οποίες Αντιστασιακές Οργανώσεις εν μέρει τις θεωρώ άσκοπες και περιττές, και σας αναλύω παρακάτω τον επιμέρους συλλογισμό μου, οι Γάλλοι που δεν αντιστάθηκαν σε τι ζημιώθηκαν; Οι Αυστριακοί; Οι Ολλανδοί; Οι Βέλγοι; Οι Σουηδοί; Μόνο οι Γιουγκοσλάβοι-Παρτιζάνοι κομμουνιστές του Τίτο αντιστάθηκαν, και αυτοί όμως για τη Σοβιετική Ένωση το έπραξαν, και εμείς, που μας έσυραν οι κομμουνιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΚΚΕ σε ένα πόλεμο για τα συμφέροντα της Σοβιετικής Ενώσεως. Εν τω μεταξύ χάθηκε το 30% των Ελλήνων, η ύπαιθρος ερημώθηκε ολοσχερώς, επομένως ποιος θα την καλλιεργήσει ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε; Οι πόλεις βομβαρδισμένες, κατεστραμμένες, ο πληθυσμός διχασμένος διχαστικώς πολιτικά, φοβισμένος, αδερφός σκότωνε αδερφό για τα συμφέροντα των κομμουνιστών της Σοβιετικής Ενώσεων και της καπιταλιστικής Ιμπεριαλιστικής βασιλικής Αμερικής και Αγγλίας, όπου δυστυχώς σε εκείνη την περίοδο, δηλαδή από το 1944-49 έπρεπε να τους ακολουθήσουμε και ευτυχώς, ώστε μας γλύτωσαν από μια νέα σκλαβιά Σοβιετική του τύπου, σιδηρούν παραπετάσματος, και των πολλαπλών δορυφόρων τους κρατών.

Ε! νεοέλληνες εάν επικρατούσαν οι Κομμουνιστές θα είχαμε μετατραπεί μια νέα Αλβανία, Γιουγκοσλαβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Τσεχοσλοβακία, Πολωνία, άθεα κράτη εν πολλοίς και πλήρως ανελεύθερα ολοκληρωτικά, οπισθοδρομικά τριτοκοσμικά υποανάπτυκτα. Εν δυνάμει και δεν θα γνωρίζαμε να Αναγνωρίζουμε την Σωτήρια Αγία Εικόνα της Αειπάρθενου Παναγίας και του Σταυρωθέντα Αναστημένου Σωτήρα του Κόσμου, Λυτρωτή Μεσσία της Ανθρωπότητας του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού, συνάμα του Αγίου Προδρόμου Ιωάννου και ου το καθεξής. Υστερόγραφο σήμερα το τεράστιο πρόβλημα που έχουμε με τους γείτονες μας τους Σλάβους των Σκοπίων, που θέλουνε να συγκαταλέγονται προπαγανδιστικά ως υποτιθέμενοι Μακεδόνες, το δημιούργησε ο Κομμουνιστής Τίτο, ο Ιωσήφ Μπρόζ Ουγγροεβραίος στην Εθνικότητα το 1944 ο λεγόμενος Παρτιζάνος. Εν αντιθέσει οι φίλοι μου οι Παοκτσήδες φωνάζουνε λόγω προφανής άγνοιας τους, και απερισκεψίας τους, Παρτιζάν και αδελφοποιήθηκαν κι΄ όλας. Εν μέρει είναι σαν να λένε τα Σκόπια Μακεδονία, άθελα τους βέβαια, χωρίς να το καταλαβαίνουν αλλά και αντιλαμβάνονται αλγεινώς. Εν γένει γλυτώσαμε από την σωματική αλλά και πνευματική σκλαβιά του κομμουνισμού, με όσα αντιπροσωπεύει και εκπροσωπεί, δια της μη ελεύθερης αγοράς και οικονομίας εις το διάβα του και πέρασμα του περαιτέρω, λες και ο εκάστοτε άνθρωπος, να θεωρείται και να συγκαταλέγεται μονομερώς επιλεκτικώς στο κέρδος της επιχείρησης, μη δεχόμενοι να τον αντικρίσουμε ως Κατ΄εικόνα και Καθ΄Ομοίωση του Τριαδικού και Τρισυπόστατου Αδιαίρετου Ομοούσιου Θεού της Αγάπης, όπως εναργώς την εμφανέστατη αθεία, ανηθικότητα, φτώχεια, οπισθοδρόμηση και εθνομηδενισμό εν πολλοίς. Εν ολίγοις τα εκάστοτε άκρα όλων των εποχών είναι επικίνδυνα, όταν τα παραχωρείς εξουσία περισσότερη από αυτό που τα αρμόζει. Ως εκ τούτου η άκρα αριστερά του ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, είδατε πως μετέτρεψε τη χώρα μας, με τον πρόσκαιρο εν τάχει λαϊκισμό τους, σε μία ατελείωτη σύγχρονη πηγάδα του Μελιγαλά και προπάντων αμετανόητοι. Απεναντίας και η άκρα συντηρητική, βασιλική αυταρχική φασιστικά, καθεστωτικώς δεξιά της Χρυσής Αυγής, καιροφυλακτεί να λαϊκίσει και αυτή περαιτέρω ανέξοδα ασκόπως, ώστε να παρασύρουνε τη χώρα μας σε μίαν διχαστική φλεγόμενη Συρία, εμφυλιοπολεμική κατάσταση συρράξεως, ένθεν εκείθεν εκατέρωθεν, και μετά άντε να σβήσεις τη φωτιά που ανάβουνε τα επικίνδυνα άκρα, Έλληνες με τη φωτιά δεν παίζουμε, ποτέ ξανά Μελιγαλάς.

Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, πάρτην ο ίδιος εάν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις.
Λέμε δυνατά αυτά που οι άλλοι ψιθυρίζουν.
Πέτα την ανθρωπιά σου και από τον αφέντη πιάσου και όταν σε φτύσει αυτός να κάθεσαι σκυφτός και θα έχεις τα πρωτεία στην σάπια πολιτεία-κοινωνία.
Ο λάτρης της Ελληνικής Ιστορίας ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου