Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

To νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει στον Μπογδάνο τη σημαία του Βιετνάμ και τη 17Ν-Η απάντηση του Πολάκη-ΦΩΤΟ

Το νέο έμβλημα του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, o οποίος το παρομοίασε με το σήμα της «17 Νοέμβρη».

Σε ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής της ΝΔ έγραψε τα εξής:

«Αν στον @syriza_gr θέλουν για νέο σήμα τη σημαία του Βιετνάμ, δικαίωμά τους. Το ότι το νέο σήμα τους, όμως, είναι ίδιο και με εκείνο της 17 Νοέμβρη, κλείνοντας το μάτι σε δολοφόνους, δεν είναι ούτε αστείο, ούτε επιτρεπτό». «Δηλαδή, τόσοι σύντροφοι, σε κανέναν δεν θύμισε τίποτα;», σημειώνει ο ίδιος στην ανάρτηση του, την οποία συνοδεύει σχετικό… γραφικό.
Αν στον @syriza_gr θέλουν για νέο σήμα τη σημαία του Βιετνάμ, δικαίωμά τους. Το ότι το νέο σήμα τους, όμως, είναι ίδιο και με εκείνο της 17 Νοέμβρη, κλείνοντας το μάτι σε δολοφόνους, δεν είναι ούτε αστείο, ούτε επιτρεπτό. Δηλαδή, τόσοι σύντροφοι, σε κανέναν δεν θύμισε τίποτα;;

Η απάντηση του Πολάκη

Το σχόλιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη. "Τα λουλούδια στον Μπογδάνο από μένα για την πιο "πετυχημένη" κριτική", έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και πρόσθεσε: " Σημειολογικά πάντα, πρέπει να τον έπιασε σύγκρυο και τριγμός οδόντων, το κακορίζικο, μόλις είδε του νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ για να του έρθουν τέτοιοι συνειρμοί".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου