Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Συνελήφθη ο «δράκος των Εξαρχείων»: ΣΥΡΟΣ ΛΑΘΡΟ που είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού το 2022

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας ο «δράκος των Εξαρχείων». Οι αστυνομικές Αρχές ταυτοποίησαν πριν από λίγες ώρες τον δράστη που επιτέθηκε σε πολλές γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να τις κακοποιήσει σεξουαλικά και είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τελικά, οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του και να του περάσουν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο συριακής καταγωγής ηλικίας 23 ετών που είχε καταδικαστεί το 2022 σε φυλάκιση για απόπειρα βιασμού και αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2023.

Τρεις επιθέσεις σε 18 ώρες

Ο άνδρας προχώρησε σε τρεις επιθέσεις κατά γυναικών μέσα σε 18 ώρες. Η πρώτη έγινε σε βάρος της 13χρονης στις 19 Νοεμβρίου στις 14:00 το μεσημέρι. Ένας περαστικός κατάφερε να σώσει το ανήλικο κορίτσι.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 7:20 και στις 7:30 το πρωί επιτέθηκε σε ακόμα δύο γυναίκες οι οποίες κατάφεραν να ξεφύγουν από τα χέρια του βάζοντας τις φωνές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου