Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

«Καρφιά» Δρυμιώτη για Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κοτέτσι και έφεραν έναν κύκνο που δεν μπορεί να ταιριάξει

Σκληρή κριτική άσκησε ο εκλογικός αναλυτής, Ανδρέας Δρυμιώτης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη για την απουσία του από την εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, παρόλο που είχε προσκληθεί και σύμφωνα με πληροφορίες είχε πει ότι θα πάει.

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, στάθηκε και στη φράση «μανδύας του χρέους» που χρησιμοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «τι σημαίνει μανδύας του χρέους; Αυτό δείχνει επιπολαιότητα, ρηχότητα» και πρόσθεσε:

«Το παιδί δεν ξέρει τι λέει. Ούτε από τα αγγλικά μπορεί να μεταφραστεί ο όρος «μανδύας του χρέους».

Όπως τόνισε ο κ. Δρυμιώτης, «πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κοτέτσι και έφεραν έναν κύκνο, αλλά δεν μπορεί να ταιριάξει μέσα εκεί».

Σχετικά με την απουσία του κ. Κασσελάκη από την εκδήλωση προς τιμήν του κ. Σημίτη, ο Ανδρέας Δρυμιώτης ήταν ιδιαίτερα καυστικός λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι ντροπή να πεις ότι θα πας κάπου και δεν πας».

Όπως ανέφερε, «το πρωί συναντήθηκε με τον κ. Ανδρουλάκη και ήταν αγκαλιές και φιλιά. Τον περίμεναν στην εκδήλωση, είχαν έτοιμη την καρέκλα του που έγραφε το όνομά του. Είναι ντροπή…  Είναι η μεγαλύτερη προσβολή να πεις ότι θα πας κάπου και τελικά δεν πας. Ακόμη και σε γάμο να σε προσκαλέσουν, αν πεις ότι θα πας και δεν το κάνεις είναι προσβολή για εκείνον που σε καλεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου