Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

ΜΕΤΑ ΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΠΟΡΕΙΑ👉Κασσελάκης και Τάιλερ σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας (Εικόνες)

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε τελικά το παρών στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου όμως δεν έμεινε πολύ καθώς έβγαλε φωτογραφίες, μίλησε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αποχώρησε.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εθεάθη να απολαμβάνει το ποτό του μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ σε γνωστό μπαρ επί της Αρδηττού στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Κασσελάκης έδειχνε ευδιάθετος και συνομιλούσε με θαμώνες έξω από το Bar.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου