Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Σπύρος Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: Διαβάζω ότι θέλει να γίνει πρωθυπουργός, τόσο μπανανία είμαστε;

Την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ πολλών άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και τις πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαι πολύ σκεπτικός, έχω διαβάσει πολλές αναλύσεις από σοβαρούς ανθρώπους και με πολλές συμφωνώ. Είναι ένα κλίμα περίεργο, δεν συμφωνώ εγώ με αυτό το πράγμα, αυτά τα ξαφνικά, από το πουθενά. Δεν κρίνω τον άνθρωπο, δεν τον γνωρίζω κιόλας, αλλά είναι αφύσικα πράγματα αυτά», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: Είναι σαν να τελειώνει την ιατρική και την επομένη να κάνεις ανοιχτή καρδιά

«Είναι σαν να τελειώνεις την ιατρική, να παίρνεις το πτυχίο και την άλλη μέρα να κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Δεν γίνεται. Πρέπει να θητεύσεις. Ξαφνικά έρχεσαι από κάπου και γίνεσαι αρχηγός κόμματος», προσέθεσε ο ηθοποιός και κατέληξε: «Κάπου διαβάζω ότι θέλει να γίνει και πρωθυπουργός και λέω τόσο μπανανία είμαστε, τόσο αφύλακτο είναι το οικόπεδο;».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου