Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟΣ Κασσελάκης για τα 50 μέτρα πορειας: Άργησαν 1,5 ώρα να ξεκινήσουν κι έπρεπε να πάω για φαι με τον άντρα μου

Τον Στέφανο Κασσελάκη να τρώει με τον σύζυγό του αργά χθες το βράδυ εντόπισε δημοσιογράφος του Mega, η οποία και τον πλησίασε για να του μιλήσει και να τον ρωτήσει για το γεγονός που χθες σχολιάστηκε, ότι δηλαδή ακολούθησε για πολύ λίγο την πορεία για το Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η δημοσιογράφος Μαρία Παπαϊώαννου στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες Τίποτα!» του Κώστα Τσουρού, εντόπισε χθες το βράδυ τον Στέφανο Κασσελάκη να τρώει σε ένα μικρό εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα στον Νέο Κόσμο μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Καθώς τραβούσε πλάνα, ρώτησε τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας αν μπορεί να συνεχίσει να τραβά για λίγο και σύμφωνα με την δημοσιογράφο εκείνοι της είπαν ότι μπορούσε να πάει μέσα να του μιλήσει, γιατί όπως μετέφερε ότι της είπαν «ο Στέφανος είναι χαλαρός με τον κόσμο απαντάει σε όλους».

Η δημοσιογράφος πλησίασε τον Στέφανο Κασσελάκη του ζήτησε συγνώμη για την ενόχληση και κατά την περιγραφή της ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδειξε να ενοχλείται καθόλου, αντίθετα, σηκώθηκε την χαιρέτησε και της σύστησε τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Με την δημοσιογράφο να του λέει εν πρώτοις ότι είδε τη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου εκείνος -με διάθεση χιουμοριστική αλλά και τρυφερότητα- την ρώτησε «πώς σου φάνηκε ο Τάιλερ».

Καλός απάντησε η δημοσιογράφος με τον Στέφανο Κασσελάκη -κατά την περιγραφή της- να μεταφράζει αυτό που μόλις είχαν πει στον σύζυγό του για να καταλάβει ότι γινόταν αποδέκτης ενός θετικού σχολίου.

Στέφανος Κασσελάκης: Γιατί έφυγε γρήγορα από την πορεία για το Πολυτεχνείο

Οπως υποστήριξε η δημοσιογράφος του Mega ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη και για την πορεία στο Πολυτεχνείο, καθώς είχε ήδη σχολιαστεί εντόνως το γεγονός ότι πήγε στην πορεία για πολύ λίγο, για κάποια μέτρα μόνο και στη συνέχεια έφυγε.

Οπως μετέφερε η δημοσιογράφος ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε ότι η πορεία ξεκίνησε με 1,5 ώρα καθυστέρηση και ότι δεν μπορούσε να κάτσει περισσότερο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, εμμένοντας στο γεγονός ότι υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου