Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Παραδοχή Πολάκη: Διπλομέτρησα 89 εκ. ευρώ € μπορεί και 170 εκ. στο έλλειμμα του ΚΕΕΛΠΝΟ, μένουν 70, δεν είναι λίγα

Αδωνις: «Η ψευδορκία είναι αυτοτελές αδίκημα»
Αναγκάστηκε να πει την αλήθεια στην Εξεταστική Επιτροπή για την Yγεία μετά από πιέσεις του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Γεωργαντά με αποτέλεσμα μπαράζ tweet του Άδωνι
Μείζον ζήτημα για τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία προκαλεί η πρωτοφανής αυτοδιάψευση του αναπληρωτη Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για το ύψος του ελλείμματος στο ΚΕΕΛΠΝΟ και η παραδοχή του ότι διπλομέτρησε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.


Οι πιεστικές ερωτήσεις του βουλευτή της Ν.Δ Γιώργου Γεωργαντά και οι καταγγελίες του πως το έλλειμμα ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ που αναφέρθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση ήταν προϊόν αλχημείας και μπακαλίστικων προσθέσεων του κ. Πολάκη, ανάγκασε τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας να παραδεχθεί ότι διπλομέτρησε ποσό περίπου 89 εκατομμυρίων ευρώ.

Με την έναρξη των ερωτήσεών του ο κ. Γεωργαντάς άρχισε να αποκαλύπτει τις διπλομετρήσει του κ. Πολάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ούτε ο Καραγκιόζης δεν κάνει τέτοιες προσθέσεις". Ο κ. Γεωργαντάς αποκάλυψε ότι στις περισσότερες χρονιές ο κ. Πολάκης ή αυτοί που έκαναν την πρόσθεση είχαν υπολογίσει για κάθε ως νέο έσοδο τη μεταφορά του ταμειακού υπολοίπου.

"Για μένα τόσο βγαίνει" είπε αρχικά ο κ. Πολάκης. "Κάνετε διπλοεγγραφή ως έσοδο του ταμειακού υπολοίπου. Από τα 230 εκατομμύρια ευρώ που είπατε έχετε διπλοεγγράψει 166 εκατομμύρια ευρώ. Ας του πει κάποιος του ανθρώπου ότι η μεταφορά ταμειακού υπολοίπου δεν είναι νέο έσοδο" είπε ο κ. Γεωργαντάς.

Ο βουλευτής της Ν.Δ υποστήριξε ότι ο κ. Πολάκης χρέωσε δυο φορές 170 εκατομμύρια ευρώ, ενώ κράτησε σοβαρές επιφυλάξεις και για το υπόλοιπο ποσό. Κι ενώ όλοι ανέμεναν την αντεπίθεση Πολάκη , ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας προχώρησε στην πρωτοφανή παραδοχή πως το 2010 έχουν διπλομετρηθεί 89 εκατομμύρια ευρώ:

"Το μόνο που δέχομαι είναι ότι στα 369 εκατομμύρια ευρώ του 2009 ξοδεύτηκαν 95 εκατομμύρια και την επόμενη χρονιά τα 89 εκατομμύρια  που αναφέρονται ως ταμειακό υπόλοιπο έχουν διπλομετρηθεί. Άρα δεν είναι 230 αλλά 140 εκατομμύρια"είπε ο κ. Πολάκης.
 




Άφησε όμως ανοικτό το ενδεχόμενο τελικά ο κ. Γεωργαντάς να έχει δίκιο. "Ακόμα και με τη λογική Γεωργαντά λείπουν 70 εκατομμύρια. Είναι λίγα;" κατέληξε ο κ.Πολάκης. 

Δείτε ολο το ρεζιλίκι του



Δείτε και πως σχολίασε ο Άδωνις την κ@λοτούμπα Πολάκη που από τα 230 εκ έπεσε στα 70... προσέξτε το αρχικό tweet του Άδωνι με το που ξεκίνησε να καταθέτει ο Πολάκης: "φυσικά λέει ανοησίες δεν λείπουν απλώς δεν ξέρει πρόσθεση"... επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου