Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ. Ανακρίνεται ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του για μίζες! Γράφει o ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Στο Ισραήλ όμως. Διαβάστε λεπτομέρειες να πάθετε και να μάθετε...
Το Ισραήλ είναι μια μικρή χώρα που βρίσκεται διαρκώς σε πόλεμο και περικυκλωμένη απο εχθρικά κράτη. Ο ήρωας του πολέμου Αριέλ Σαρόν έγινε, μετά τον θρίαμβό του στον πόλεμο και (11ος) πρωθυπουργός ως επιστέγασμα της λαμπρής καριέρας. Πέθανε το 2014 σχεδόν σιδηροδέσμιος για διαφθορά....
Ο Μοσέ Κατσάβ έγινε ο πρώτος πρόεδρος του Ισραήλ που ήρθε στην Ελλάδα, ολοκληρώνοντας μια πολύ σημαντική στρατηγική στροφή του Ισραήλ. Κάποια στιγμή της προεδρίας του μπήκαν στο προεδρικό Μέγαρο του Ισραήλ  δυο υπαστυνόμοι και τον...συνέλαβαν. Δυο γυναίκες υπάλληλοι του Μεγάρου είχαν καταθέσει με αποδείξεις για σεξουαλική επίθεση. Βρίσκεται για την υπόθεση αυτή στη φυλακή!
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου είναι πρωθυπουργός σήμερα και έχει καταγάγει σημαντικές νίκες για το Ισραήλ με κυριότερη την αναγνώριση απο τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ, ως πρωτεύυσας.
Στην Ελλάδα θεωρείται ως ο πρωθυπουργός που ολοκλήρωσε μια στενότατη συμμαχία Ισραήλ και Ελλάδας, ζωτικότατης σημασίας για τις δυο χώρες.
Πριν λίγες ημέρες εισέβαλαν στο γραφείο του Νετανιάχου δυο αξιωματικοί της Αστυνομίας, τον ανέκριναν για διαφθορά και χθες τον έστειλαν στο νοσοκομείο  τεχνητά ή όχι μετά απο νέα πολύωρη ανάκριση.
Μικρογραφία
Μαζί του ανακρίθηκαν σε ...αστυνομικό τμήμα η σύζυγός του Σάρα και ο γυιός του Γιαίρ για διαφθορά.
Υπάρχουν καταθέσεις μαρτύρων υπο προστασία, δηλαδή με γνωστά ονόματα και παροχή προνομίων τύπου Ζήγρα-Ακη. Οι μάρτυρες καταθέτουν ότι ο Νετανιάχου είχε στήσει διαπλοκή μεταξύ Μέσων Ενημέρωσης και μιας εταιρείας (BEZEQ), η οποία πήρε συμβόλαια εκατομμυρίων.
Είναι δεύτερη σοβαρή κατηγορία κατα Νετανιάχου, μετά εκείνη για μίζες από την γερμανική εταιρεία κατασκευής πλοίων THYSSENKRUPP.
Οι ανακρίσεις του εν ενεργεία πρωθυπουργού γίνονται αυθωρεί και παραχρήμα μετά τις καταγγελίες και τις συλλογές στοιχείων απο απλούς χαμηλόβαθμους αστυνομικούς.
Αυτού του είδους τη Δημοκρατία έχει το Ισραήλ, η οποία μοιάζει με εκείνη των ΗΠΑ, στις οποίες μια οποιαδήποτε πόρνη βγαίνει σε παγκόσμια ζωντανή μετάδοση και μιλάει για την σεξουαλική σχέση που είχε μια φορά με η χωρίς προφυλακτικό με τον ενεργεία πρόεδρο Τράμπ...
Ούτε ο Νετανιάχου, ούτε ο Τραμπ τολμούν να μιλήσουν για σκευωρίες και να αποκαλέσουν "συμμορίτες" τους  αστυνομικούς, τους δικαστικούς και τους δημοσιογράφους που δημοσιοποιούν τις καταγγελίες, οι οποίες φυσικά και δεν έχουν εκδικαστεί...
Μικρογραφία
Κάντε τη σύγκριση με την Ελλάδα... Φέρτε στη μνήμη σας τις αντιδράσεις πολιτικών διαχρονικά, όταν δημοσιοποιούνται στοιχεία με καταθέσεις κλπ για εμπλοκή τους σε μίζες. Θυμηθείτε πως τις καταγγελίες εναντίον τους τις παρουσιάζουν σαν επιθέσεις κατά  της δημοκρατίας,των κομμάτων, των ομάδων, του λαού, της Ελλάδας, της παγκόσμιας κοινότητας...
Στην Ελλάδα γερμανικές εταιρείες, όπως η ΝΟΒΑΡΤΙΣ, η ΖΗΜΕΝΣ, η προαναφερόμενη στο Ισραήλ και άλλες έκαναν πάρτι σε υπουργεία, οργανισμούς με δωροδοκίες κλπ.
Μπήκε ο Ακης, ως να είχε πάρει μόνο αυτός και ο Σμπώκος...Στρατηγοί, δημοσιογράφοι, δικαστικοί, κρατικοί αξιωματούχοι και τα συμβούλια έμειναν χωρίς καν έρευνα για λογαριασμούς...
Στο Ισραήλ ανακρίνονται απο απλούς αστυνομικούς και πρωτοδίκες και στην Ελλάδα με το κατάπτυστο άρθρο του Συντάγματος δεν ανακρίνονται σχεδόν ποτέ, και αν συμβεί ανακρίνονται απο συναδέλφους τους στη...Βουλή!
Στο Ισραήλ είναι παρόμοια η δράση της γερμανικής εταιρείας.
Την ώρα που οι Ισραηλινοί βρήκαν πλοία στην Κορέα, ικανά να προστατεύσουν τις γεωτρήσεις στην θάλασσα ανοιχτά της Κύπρου,μπήκε στη μέση η γερμανική εταιρεία και τους είπε "μην τα παρετε, εμείς δεν έχουμε μεν, αλλά θα κατασκευάσουμε και θα σας δώσουμε και μίζες".
Αυτό το κόλπο το είχε ξανακάνει στην Ελλάδα μια ισραηλινή εταιρεία, σε βάρος μιας άλλης ισραηλινής. Δυο ελεεινοί Ελληνες υπουργοί "τσίμπησαν" και όταν το ανακαλύψαμε με υπαλλήλους του Υπουργείου εξαπέλυσαν εξοντωτικές επιθέσεις και τα κουκούλωσαν.
Μικρογραφία
Στο Ισραήλ όχι μόνο δεν κουκουλώνονται, όχι μόνο δεν βγαίνει δίωξη, όπως αυτή του πανίσχυρου Μυτιληναίου μετά ...15 χρόνια απο τη μίζα, αλλά θέτουν υπο προστασία στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού.
Απλοί αστυνομικοί κάνουν συμφωνία μαζί τους και τους λένε
"Θα σε πάμε για μικρή ποινή, αλλά θα καταθέσεις εναντίον του προϊσταμένου σου πρωθυπουργού". Και έτσι κάνουν με τον Νετανιάχου και εκείνος δεν τους λέει "κουκουλοφόρους, πληρωμένους,συμμορίτες..."
Στην υπόθεση της γερμανικής εταιρείας, ο πρωθυπουργός Νετανιάχου «βοήθησε» να κλείσει η συμφωνία ύψους 1,5 δισ. ευρώ, παρά τις διαμαρτυρίες αξιωματικών και στελεχών του υπουργείου Άμυνας, που πίστευαν ότι τα προϊόντα της Thyssen Krupp ήταν πολύ ακριβά. 
Το ισραηλινό υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δεν υπήρχε λόγος να υποψιάζονται προσωπική εμπλοκή του Νετανιάχου. 
Μερικούς μήνες αργότερα, τον περασμένο Ιούλιο, η αστυνομία συνέλαβε επτά άτομα -αξιωματούχους και επιχειρηματίες- για τις συμβάσεις με τον γερμανικό κολοσσό. Όλοι είναι ύποπτοι για δωροδοκία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος γι' αυτή τη συμφωνία αγοράς για λογαριασμό του ισραηλινού ναυτικού τριών υποβρυχίων τύπου «Dolphin» και τεσσάρων κορβετών.
Μικρογραφία
Η αστυνομία κατονόμασε τους τρεις εξ αυτών: τον Άβριελ Μπαρ Γιόσεφ, πρώην υποδιοικητή του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Ισραήλ, τον Μίκι Γκάνορ, αντιπρόσωπο της ThyssenKrupp στο Ισραήλ, και τον υπάλληλό του, Ρόνεν Σέμερ.
Το Βερολίνο, σύμφωνα με το Spiegel, αφού είχε παγώσει αρχικά την αγορά, τελικά το ενέκρινε τον Οκτώβριο -με τη θετική μεσολάβηση, όπως λέγεται, του Σοσιαλδημοκράτη υπουργού Εξωτερικών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ- αλλά είχε συμπεριλάβει μια ρήτρα: εάν αποδειχθούν οι κατηγορίες διαφθοράς ακυρώνεται η παραγγελία.  
Προφανώς γιαυτό ο Γκάμπριελ "αποσύρεται"...
Στο Ισραήλ έτρεχε και η παράλληλη έρευνα της αστυνομίας κατά του πρωθυπουργού Νετανιάχου για τα ακριβά δώρα που είχε πάρει από τον Ισραηλινό επιχειρηματία και παραγωγό του Χόλιγουντ Arnon Milchan, αλλά και για μια άλλη φημολογούμενη μυστική συμφωνία που λέγεται ότι είχε κάνει, αυτή τη φορά με τον εκδότη της μεγαλύτερης εφημερίδας του Ισραήλ, Yediot Aharonot.
Φανταστείτε την ελληνική Αστυνομία να κάνει ελεύθερα έρευνα για εν ενεργεία Ελληνα πρωθυπουργό..
Η υπόθεση της Thyssen Krupp είναι πιο περίπλοκη. Μπορεί ο ίδιος ο Νετανιάχου να μην είναι ακόμα στη λίστα των υπόπτων, αλλά είναι δύο από τους πλέον έμπιστους ανθρώπους του.
Ο ένας είναι ο διπλωματικός απεσταλμένος του Νετανιάχου, Yitzhak Molcho, και ο άλλος είναι ο David Shimron που εκτός από.... συγγενής και οικογενειακός δικηγόρος, σύμφωνα με την εφημερίδα Jerusalem Post, είναι και «το δεξί χέρι» του πρωθυπουργού. Τυχαίνει επίσης να είναι και δικηγόρος του αντιπροσώπου της ThyssenKr upp στο Ισραήλ, Miki Ganor, που έχει ήδη συλληφθεί και είναι από τις κεντρικές φιγούρες σ' αυτό το κουβάρι διαφθοράς
Μικρογραφία
Ο Ganor -ο οποίος από τον Ιούλιο συνεργάζεται με τις αρχές- κατέθεσε ότι αυτός και ο Shimron φρόντισαν να τορπιλίσουν την  αγορά των σκαφών από τη Νότια Κορέα, παρότι πιο συμφέρουσα για το Ισραήλ.
Ο Ganor κατέθεσε on φρόντισε να ματαιώσει τα σχέδια αξιωματικών του υπουργείου Άμυνας να επισκεφτούν τη Νότια Κορέα για να διερευνήσουν την αγορά των σκαφών από εκεί.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο ίδιος λειτουργούσε ως μεσάζοντας για την αγορά των σκαφών από την ThyssenKrupp, με αντάλλαγμα προμήθεια 20% στο 1,5 δισ. ευρώ που ήταν το κόστος του συμβολαίου, ενώ από αυτό το ποσό ο δικηγόρος Shimron θα έπαιρνε το 20% από τη δική του προμήθεια - δηλαδή πολλές δεκάδες εκατομμύρια.
Έχει παραδεχτεί ακόμα ότι και ο ίδιος έχει δωροδοκήσει αξιωματούχους προκειμένου να κλείσει η συμφωνία. Η ποινή που του έχει επιβληθεί ως αντάλλαγμα για τη συνεργασία του είναι πρόστιμο 2,8 εκατ. δολαρίων και μόνο ένας χρόνος φυλάκιση. 
Στο Ισραήλ η  λίστα των υπόπτων -συλληφθέντων και μη- έχει μεγαλώσει πολύ. Μεταξύ άλλων είναι: ο επικεφαλής του γραφείου του Νετανιάχου David Sharan, ο σύμβουλος επικοινωνίας Tzachi Lieber, ο πρώην επικεφαλής μονάδας κομάντο του ναυτικού Shai Brosh, ο πρώην υπουργός επιστήμης και τεχνολογίας Eliezer Sandberg, ο πολιτικός σύμβουλος του υπουργού Ενέργειας, Rami Taib.
Κάντε αναγωγές με την Ελλάδα, και σκεφτείτε γιατί είμαστε μεγάλη δυναμη σε καταθέσεις απο μίζες σε φορολογικούς παραδείσους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου