Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Σαμαράς για Novartis: Τώρα που τελείωσε η σκευωρία θα ψάξουν να βρουν άλλη -Θα το πάω μέχρι τέλους

Στη Bουλή βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είχε συνεργασία με τον βουλευτή της ΝΔ και στενό του συνεργάτη Δημήτρη Σταμάτη.
Οι δημοσιογράφοι που τους είδαν μαζί ρώτησαν τον πρώην πρωθυπουργό τι θα γίνει τώρα που η υπόθεση Novartis φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της, μετά το φιάσκο στο οποίο εξελίχθηκε η προανακριτική επιτροπή.

«Τώρα που τελείωσε η σκευωρία θα ψάξουν να βρουν άλλη» απάντησε ο κ. Σαμαράς, ενώ όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει δικαστικά, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, απάντησε:

«Εγώ θα το πάω μέχρι τέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου