Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Η ΝΑ ΄ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ δήλωση του Κούλογλου για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συζητηθεί

Η συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, την περίοδο που έγινε, ήταν απαραίτητη για τη βιωσιμότητα της κυβέρνησης. Με το τέλος των μνημονίων, θα αναδιαταχθεί αναγκαστικά το πολιτικό σκηνικό, δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου στον ΣΚΑΙ.
"Η ιστορική περίοδος που επέβαλε τη συμφωνία με τον κ. Καμμένο τελειώνει με το τέλος των μνημονίων και ο καθένας θα πάρει το δρόμο του. Στην περίπτωση που στις επόμενες εκλογές υπάρξει η δυνατότητα συγκρότησης δημοκρατικής πλειοψηφίας, ο ΣΥΡΙΖΑ ασφαλώς θα κυβερνήσει με την κεντροαριστερά. Όπως προσπαθούμε και στην Ευρώπη, χρειάζεται μια συμμαχία αριστεράς – κεντροαριστεράς, για να υιοθετηθούν μέτρα κοινωνικής δικαιοσύνης. Αντί να κυβερνήσει η δεξιά που θα γκρεμίσει κι οτιδήποτε έγινε προσπάθεια να ανοικοδομηθεί όλα αυτά τα χρόνια", τόνισε ο κ. Κούλογλου.

Σχετικά με τα ελληνοτουρκικά είπε ότι "πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουμε τα εθνικά θέματα και τις προκλήσεις της Τουρκίας, που δυστυχώς μεγαλώνουν κάθε μέρα, με την απαραίτητη σοβαρότητα και ομοψυχία".

"Πρέπει να δείξουμε ένα αρραγές μέτωπο, για να έχει λιγότερες πιθανότητες ο Ερντογάν να παίξει μπάλα κι όχι να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Ο Ερντογάν προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτικό θέμα στις άλλες χώρες χρησιμοποιώντας τη στρατηγική των πολιτικών ομήρων, όπως έκανε με το Γερμανό δημοσιογράφο που κρατούσε επί ένα χρόνο, προκειμένου ν’ ασκήσει πίεση στην Μέρκελ. Εκτός αν γίνει κανένα θαύμα το Πάσχα, πρέπει να περιμένουμε μια μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων και για τους Έλληνες στρατιωτικούς, διότι ο Ερντογάν θα το παζαρέψει, όπως έχει κάνει και με άλλες περιπτώσεις" επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με την υπόθεση Novartis ο Στέλιος Κούλογλου εκτίμησε ότι είμαστε ακόμη στην αρχή. Η αμερικανική δικαιοσύνη, επιταχύνει τις έρευνές της. Στο υλικό των κατηγοριών θα υπάρχουν σαφέστατα αναφορές στους εφτά Έλληνες πολιτικούς, που το FBI έχει επιβεβαιώσει και κατονομάσει. Θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες εκπλήξεις, η Novartis τώρα ξεκινάει, είπε ο κ. Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής τόνισε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάνει όλες τις προσπάθειες που θα μπορούσε να κάνει μια προοδευτική κυβέρνηση στις σημερινές συνθήκες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, σχολιάζοντας: "Ξέρετε κάποια άλλη κυβέρνηση στην Ευρώπη που να κάνει πιο αριστερή πολιτική, με εξαίρεση την Πορτογαλία;» Η αριστερή πολιτική συνίσταται στην προσπάθεια διαλεύκανσης και τερματισμού μεγάλων σκανδάλων -όπως της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπου ανύπαρκτα site έκαναν συμβάσεις χιλιάδων ευρώ-, στην κάθαρση και τη διαφάνεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου