Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Μπήκες στο σπίτι μου; Μωρέ μπαμ και κάτω

anastasiadis

Θέμος Αναστασιάδης


Κάθε μέρα αδίστακτοι κακοποιοί, πρωτίστως αλλοδαποί, ληστεύουν, βασανίζουν και σκοτώνουν ηλικιωμένους και μη ανυπεράσπιστους Ελληνες!

Κι έναν που πρόλαβε να αντισταθεί και να τραυματίσει ελαφρά κάποιον μπουκαδόρο μεσ’ το σπίτι του, τον κρατούν 48 ώρες στο τμήμα και τον τραβολογάν με χειροπέδες(!) στο δικαστήριο, 88 χρονών άνθρωπο, με… 5 κακουργήματα! Δεν φταίει βέβαια ο Εισαγγελέας, φταίει ο νόμος που ξεκάθαρα προτάσσει την προστασία του εγκληματία εισβολέα, έναντι του οικογενειάρχη αμυνόμενου, που ζει με τον τρόμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Πολύ σωστά είπε ο Αδωνις, ότι πρέπει να αλλάξει ο νόμος για την αυτοάμυνα, που τώρα λίγο πολύ προβλέπει πως μόνο αφού σου βιάσουν τα παιδιά, και σου κόψουν το ένα χέρι με κουζινομάχαιρο, δικαιούσαι να πυροβολήσεις άπαξ και δεν φέρουν – οι εισβολείς -… ολόκληρο μυδράλιο τους! Όχι απλώς να αλλάξει αλλά να πάει στο αντίθετο άκρο θέλει ο κόσμος και η κοινή λογική.

Αντί να ζούμε σε ζούγκλα, να το κάνουμε Τέξας! Μπουκάρισες στο σπίτι; Μπαμ και κάτω κι η Παναγιά μαζί σου. Να ‘χει δηλαδή το δικαίωμα ο πολίτης να υπερασπισθεί την οικογένειά του και την ζωή του, πριν… περιμένει να περάσει ο κακοποιός από καμιά επιτροπή… Παρασκευόπουλου, για να δούμε αν είχε… σκληρά παιδικά χρόνια. Αυτά ας τα δείξει η νεκροψία και η νεκρολογία του. Πρώτο μέλημα λοιπόν να νομιμοποιηθεί η καλώς εννοούμενη αυτοάμυνα άπαξ και είσαι μεσ’ το σπίτι σου, και βλέπεις ότι πάνε να μπούνε μέσα. Η ήδη έχουν μπει! Δεν λέμε να σαρώνεις σαν τον Πρέκα στην ταινία, αλλά να χρησιμοποιείς το όπλο που κατέχεις νόμιμα, για… την δουλειά που έχει κατασκευασθεί! Όχι πάντως για σκουπόξυλο. Να περάσει το μήνυμα στους ληστές και τους φονιάδες που γυρνούν ανενόχλητοι στις γειτονιές ότι το σύστημα άλλαξε, και ισχύει, πως άπαξ και μπεις μέσα, ισχύει ότι έχει πει ο Κλιντ Ιστγουντ.
Πρώτα πυροβολάς και μετά ρωτάς, αν έχει κάνει λάθος διεύθυνση. Πώς γράφουν απ’ έξω «Προσοχή Σκύλος Δαγκώνει;». Να κρεμάσουμε ταμπελάκια… σε δυο τρεις γλώσσες μάλιστα (τις συνήθεις ύποπτες) «ΣΚΟΤΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! WELCOME MALAKA!». Βεβαίως η αυτοάμυνα κρύβει κι αυτή τους κινδύνους της. Ο ληστής είναι συνήθως πιο νέος και πιο αδίστακτος, και υπ’ αυτές τις συνθήκες μπορεί να χρησιμοποιήσει πρώτος μεγαλύτερη βία, με επιτυχία. Ναι, αλλά τι να κάνουμε, να περιμένουμε να δούμε αν θα μας σφάξουν και μετά να αντιδράσουμε στην Δευτέρα Παρουσία; Προϋπόθεση για επιτυχή και νόμιμη αυτοάμυνα, είναι πριν απ’ όλα να αλλάξει ο νόμος και για την άμυνα αυτή καθ’ εαυτή που θα ‘πρεπε να ‘χει το δικαίωμα να εξασκεί η αστυνομία (όπου και όποτε βρεθεί).

Να αλλάξει δηλαδή η νομοθεσία και για τον αστυνομικό και να μπορεί όπως στην Αμερική, να τραβάει το πιστόλι και να πυροβολεί άπαξ και διαπιστώνει πραγματικό κίνδυνο.

Είναι γεγονός ότι μπορεί να γίνουν λάθη, μπορεί να χαθούν τζάμπα ζωές, αλλά ΟΧΙ ΤΟΣΕΣ όσες χάνονται τώρα που δεν επιτρέπεται ούτε η αυτοάμυνα απ’ τον πολίτη, ούτε καν η νόμιμη άμυνα απ’ το όργανο της Τάξης! Εδώ που φθάσαμε καλύτερα δέκα αδικοχαμένοι… ληστές που δεν θα ‘θελαν… κατά βάθος να σκοτώσουν, αλλά μπουκάρουν, παρά ένας σφαγμένος πολίτης που κάθεται μέσα στο σπίτι του, και περιμένει… πότε θα ‘λθει η σειρά του και η ώρα του. Αυτό είναι ο χειρότερο, γιατί πάνω στον πανικό του μπορεί να σκοτώσει και κανα δικό του. Αν υπάρξει αληθινή αστυνομία, θα κοπεί και η αυτοάμυνα. Ως τότε πρέπει να νομιμοποιηθεί! Μπήκες μέσα; Μπαμ και κάτω.

Y.Γ. Και αντί να σε τραβάν στα δικαστήρια για κάθε κάθαρμα που καθάρισες σε αυτοάμυνα, να παίρνεις καμία φορολογική απαλλαγή! Γύρευε πόσα θα γλυτώσει το δημόσιο απ'τις δίκες, τις φυλακίσεις και διατροφή για την... δήθεν αναμόρφωση όλων αυτών που δεν θα λείψουν σε κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου