Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Σταύρος Κόλκας , ο ηλίθιος δημοσιογράφος που θέλει να δίχάσει την Ελλαδα ! Ενας εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτόν τον τόπο ;;;

Ο άνθρωπος ειναι επικίνδυνος ..ειναι η χαρά του ερντογάν και των σκοπιανών !Η κυβέρνηση οι δικαστικές αρχές οφείλουν να ενεργήσουν αμεσα πρίν το πράγμα ξεφύγει ! Με αφορμή το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ αρθρογραφεί σε ενα απο τα μεγαλύτερα αθλητικά σαιτ και προτρέπει τους Μακεδόνες σε..απόσχιση απο την Ελλάδα !!!
Και απο τήν στιγμή που δεν εχει βρεθεί ακόμα καποιος στην θεσσαλονίκη να του ρίξει 2 φάπες και ενα γιαουρτωμα για φωτο προφίλ τοτε ειναι αναγκαιο να επεμβει η δικαιοσύνη ... Υπάρχουν πληροφορίες οτι χρηματοδότης του εκτός απο τον ΙΒΑΝ ειναι και ο....Τζωρτζ Σόρος !!! και εδώ ειναι το πολυ επικινδυνο..τι δουλειά εχει ο Τζωρτζ Σόρος με την ...Μακεδονία ;;
Κάντε κατι τώρα πρίν να είναι πολύ αργα....η δικαιοσύνη οφείλει να σταθεί στο υψος των περιστάσεων και να συλληφθεί άμεσα ...ως εδώ και μη παρέκει με τους προδότες στην Ελλάδα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου