Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΟΙ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΚΑΤΑ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ. Άρθρο οργής του Αργύρη Σιδέρη. ΒΙΝΤΕΟ

   

ΤΟΥΡΚΟΣ Μπαχτσελί: "Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες σας 
"ΕΛΛΗΝΙΔΑ;"  ΡΕΠΟΥΣΗ: «Χιλιάδες...Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν».

Όσοι απο εμάς -τους  επανομείναντες- Έλληνες έχουν "ρίζες" και ποντιακή καταγωγή ενθυμούμενοι όσα γονείς και παπούδες τους αφηγήθηκαν... και έζησαν -αυτοί που επέζησαν- απο την τουρκική θηριωδία, αισθανόμαστε απίστευτη οργή - αγανάκτηση - αηδία - θυμό και Εθνική θλίψη, οσο τόσο για δηλώσεις των τούρκων εγκληματιών - σφαγέων των προγόνων μας, αλλά για όσα λέγονται ή γράφονται κατά καιρούς απο στόματα ... "Ελλήνων;" αξιωματούχων, βουλευτών, "διαννοουμένων", εθνομηδενιστών, αυτά που ΣΗΜΕΡΑ παραδέχονται οι τούρκοι βάρβαροι σφαγείς μας.
Δεν μπορώ να συνεχίσω, πονάω όταν θυμάμαι και σκέφτομαι τα όσα υπέστησαν αγαπημένα πρόσωπα τότε, ακόμα και τώρα. Το χειρότερο είναι οτι η πατρίδα τους, έχει ακόμα καθάρματα που φτύνουν στίς θυσίες και τους τάφους τους, ονόματα πολλά, και σιχαμένα άξια μόνο για περιφρόνηση, απομόνωση και εξοστρακισμό, όπως γινόταν στην Αρχαία Ελλάδα.
Τα σχόλια δικά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου