Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΕΓΓΡΑΦΟ-Πάλι γελάει ο Άδωνις με τον Πολάκη για το έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ: «Πάρτε και την απάντηση τώρα ότι είναι γνήσιο»

Ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης απαντά μέσω Tweet στους ισχυρισμούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για προσκόμιση πλαστογραφημένου εγγράφου που αναφέρει ότι οι 23 πληρώνονταν από το ΚΕΕΛΠΝΟ και δεν ήταν διορισμένα ρουσφέτια του Άδωνι όπως λέει ο Κνίτης, ενώ όπως φαίνεται στο έγγραφο αποχώρησαν τον Μάιο του 2014 όχι επειδή αποχώρησε ο Άδωνις από το υπουργείο (όπως λέει ο Πολάκης) αλλά επειδή τέλειωσε το χορηγικό πρόγραμμα από το οποίο πληρώνονταν.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ: "Ο Πολάκης ισχύριστηκε σήμερα ότι, το χαρτί της 16ης Δεκεμβρίου 2013, που ακυρώνει όλες του τις κατηγορίες εναντίον μου για τους «23», ότι είναι πλαστό: «διότι αν δεν ήταν γιατί δεν το είχαν παρουσιάσει νωρίτερα;»...πάρτε και την απάντηση τώρα ότι είναι γνήσιο από τη νυν διοίκηση"


Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης απηύθυνε βαρύτατες κατηγορίες κατά τη σημερινή δεύτερη κατάθεσή του στη Εξεταστική Επιτροπή που διερευνα τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας.

Το επίμαχο έγγραφο κατατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην εξεταστική από τον Γιώργο Γεωργαντά της ΝΔ και περιλαμβάνει απολογισμό των χορηγικών προγραμμάτων από τον υπεύθυνο δομής του ΚΕΕΛΠΝΟ για οροθετικούς και στέλεχος της ΝΔ Σταμάτη Πουλή. Το έγγραφο ουσιαστικά αναφέρει ότι 75 υπάλληλοι απασχολήθηκαν από το 2009 έως το 2014 και πληρώθηκαν από χορηγίες. Ουσιαστικά δηλαδή το έγγραφο δικαιώνει τον ισχυρισμό του Άδωνι Γεωργιάδη ότι οι 23 προσλήψεις του δεν ήταν παράτυπες.

Όμως ο Παύλος Πολάκης αμφισβήτησε σημερα έντονα την αυθεντικότητα του στοιχείου. «Το έγγραφο δεν είναι μόνο πλαστογραφία αλλά και κακή πλαστογραφία» κατήγγειλε ο κ. Πολάκης και διερωτήθηκε γιατί δεν είχε χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα. Κατήγγειλε επίσης ότι το έγγραφο που κατέθεσε η ΝΔ περιέχει διάφορα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά δηλαδή δεν έχει αρίθμηση, περιλαμβάνει διαφορετικές γραμματοσειρές, κενά ανάμεσα στις σελίδες και επίσης δεν έχει διακριτικά ότι διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Επισήμανε ακόμη ότι οι σχετικές χορηγικές συμφωνίες δεν αναφέρουν τίποτα για την πληρωμή των εν λόγω εργαζομένων.

Δείτε τα έγγραφα που δημοσιοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου