Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

«ΗΡΟΔΩΡΟΣ»
Ν.Π.Δ.Δ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

+: 28ης Οκτωβρίου 62  191 00  Μέγαρα           ( : 2296022161           Ê : 2296022161
@: irodorosmeg@gmail.com



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

FINAL FOUR ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. 2018
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στις 22 και 24 Μαρτίου το Final Four του κυπέλλου μπάσκετ ανδρών της ΕΣΚΑΝΑ στο κλ. γυμναστήριο Ν. Περάμου με τη συμμετοχή των ομάδων «Νεανική Εστία Μεγαρίδος», «Α.Σ. Πέρα», «Κρόνος Αγίου Δημητρίου» και «Άρης Νικαίας».
Πρόκειται για το δεύτερο Final Four κυπέλλου της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. που φιλοξενείται στο Δήμο Μεγαρέων (είχε προηγηθεί το final Four των γυναικών το 2016) και το οποίο επιβεβαίωσε την ικανότητα του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» να αναλαμβάνει σε συνεργασία με αθλητικές ομοσπονδίες, ενώσεις και φορείς της χώρας μας την πραγματοποίηση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.
Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και χαρακτηρίστηκε από την ΕΣΚΑΝΑ σαν η κορυφαία  διοργάνωση της δεκαετίας, γεγονός καθόλου τυχαίο αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς του προσωπικού του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος».
Το Σάββατο 24 Μαρτίου οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν συναρπαστικό τελικό κυπέλλου μέσα στο κατάμεστο «Γεώργιος Τσαλδάρης» ανάμεσα στις ομάδες της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος και του Κρόνου Αγίου Δημητρίου που  κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τα τελευταία λεπτά με τον Κρόνο τελικά να επικρατεί με σκορ 71-79 και να κατακτά το κύπελλο.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα μας την «Νεανική Εστία Μεγαρίδος» όπου μέσα από μια εξαιρετική αγωνιστική σεζόν κατάφερε να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης και να “κοιτάξει στα μάτια” μια πολύ καλή ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κάτωθι για την πολύτιμη βοήθεια στην επιτυχημένη πραγματοποίηση του Final Four.
1.    Τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόριο Σταμούλη
2.    Την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (ΕΣΚΑΝΑ)
3.    Την Ελληνική Αστυνομία
4.    Τον αθλητικό σύλλογο καλαθοσφαίρισης «Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων
5.    Τον αθλητικό σύλλογο «Γ.Σ. Νηρέας Νέας Περάμου» για το όμορφο χορευτικό κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου
6.    Τους εργαζόμενους στα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου Μεγαρέων
7.    Τους εργαζόμενους του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος»
8.    Όλους όσους παραβρέθηκαν στο Final Four και στήριξαν με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των καλαθοσφαιριστών.

Τους επόμενους μήνες θα φιλοξενηθούν στο Δήμο Μεγαρέων και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου