Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς: «Δεν ξέρουμε και δεν υποσχόμαστε τίποτα»…


Άγνοια δηλώνει η κυβέρνηση για τον χρόνο επιστροφής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Αδριανούπολη. Έτσι, ζητά από την Τουρκία να ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο κρατούνται και να δώσει εξηγήσεις για το κατηγορητήριο και την τακτική της κωλυσιεργίας.
Σε ενημέρωση που πραγματοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, έστειλε μήνυμα, λέγοντας ότι η εν λόγω στάση δεν συμβάλλει στην εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και παραδέχθηκε πως «δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την επιστροφή τους μέχρι το Πάσχα”.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στήριξε ανοιχτά τον κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο, για τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι η Ελλάδα νίκησε το 1821, υπογραμμίζοντας ότι είναι «θεμιτές» και «εύλογες». Δήλωσε, δε, πως η Τουρκία έχει κάνει μια στροφή όξυνσης στην εξωτερική της πολιτική και δήλωσε ότι προσπαθεί να αξιοποιήσει και το προσφυγικό ζήτημα ως μοχλό πίεσης με την ΕΕ.
Παράλληλα, εξέφρασε ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής στη Βάρνα και προσέθεσε ότι είναι σαφής η ομόθυμη στάση της ΕΕ έναντι των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ. “Αποφασιστικό το μήνυμα ότι αυτές οι προκλήσεις οφείλουν άμεσα να τερματιστούν” υπογράμμισε χαρακτηριστικά. «Κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να διατηρήσουμε την κατάσταση σε ελεγχόμενα επίπεδα. Παίρνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποσυμφόρηση των νησιών” δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου