Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Στο έλεος των αλλοδαπών διαρρηκτών η Σύρος: Σαν αγέλες πεινασμένων λύκων αρπάζουν μετρητά και τρόφιμα

 Στο έλεος των αλλοδαπών διαρρηκτών η Σύρος: Αρπάζουν μετρητά και τρόφιμα
Τρέχουν και δεν φτάνουν τις τελευταίες ημέρες οι άνδρες της Αστυνομίας στην Σύρο, στην προσπάθειά τους να βάλουν τέλος στην δράση μιας σπείρας... πεινασμένων  αλλοδαπών διαρρηκτών οι οποίοι έχουν εισβάλει σε πλήθος σπίτια και μαγαζιά σε διάφορες περιοχές του νησιού και αρπάζουν από αυτά μόνο μετρητά και... τρόφιμα!...
  Οι δράστες έχουν «χτυπήσει» το τελευταίο διάστημα στην Ερμούπολη, αλλά και στον Φοίνικα, τον Γαλησσά και το Κίνι, ενώ εισέβαλαν ακόμη και σε μια αποθήκη στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Το βασικό χαρακτηριστικό της δράσης τους είναι ότι αδιαφορούν πλήρως για τον εξοπλισμό σπιτιών και επιχειρήσεων ή για τις ηλεκτρονικές και τις ηλεκτρικές συσκευές.  Αδειάζουν, όμως, τα... ψυγεία και τα ντουλάπια από τα είδη διατροφής! Σε όλα τα περιστατικά χρησιμοποιήθηκαν λοστοί ή άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, που σηματοδοτούν το ίδιο modus operandi και επομένως την ίδια σπείρα πίσω από όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου