Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Το κόκκινο Πιπέρι: Βάλτε τέλος στην αθρόα και ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση… – Του Παναγιώτη Αποστόλου

Είναι πλέον πανθομολογούμενο, ότι στην Πατρίδα μας συντελείται ένα σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας μας μέσω της αθρόας και ανεξέλεγκτης παράνομης μετανάστευσης! Παράνομης μετανάστευσης, από τη στιγμή που δεν φέρουν όλοι αυτοί νομιμοποιητικά έγγραφα και τα οποία να αποδεικνύουν από που κρατά η σκούφια τους!
Έτσι δυστυχώς τα δυο κόμματα Εξουσίας, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ βάζουν το ανθρωπισμό τους υπεράνω του εθνικού συμφέροντος! Μη καταγγέλλοντας στους διεθνείς οργανισμούς (ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ) συνεχώς, την απανθρωπιά του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος εργαλειοποιεί προς το συμφέρον του τον ανθρώπινο πόνο δυστυχισμένων ανθρώπων, υποκρύπτοντας σε αυτούς και εξτρεμιστικά στοιχεία, θύλακες εξυπηρέτησης των γεωπολιτικών του συμφερόντων!


Αυτές τις ημέρες διαβάζουμε να συντελείται μεταναστευτική κρίση στα σύνορα της Πολωνίας με την Λευκορωσία, που καθημερινά επιδεινώνεται.
Από την μια πλευρά μετανάστες που έρχονται από την Λευκορωσία και απέναντί τους Πολωνοί αστυνομικοί με κράνη και προστατευτικές ασπίδες στην συνοριακή λωρίδα, μόλις τριών χιλιομέτρων (αντίθετα από τα δικά μας σύνορα στον Έβρο) να δημιουργούν ένα απροσπέλαστο τείχος!
Απαγορεύεται η κινηματογράφηση των συνοριακών εγκαταστάσεων, αλλά και η πρόσβαση των δημοσιογράφων!
Μπροστά σε αυτήν την μεταναστευτική κρίση ο Πολωνός Πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι είπε πως το ΝΑΤΟ θα πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένα βήματα για την επίλυση αυτής της μεταναστευτικής κρίσεως!
Ωστόσο αυτή η αναφορά του στο ΝΑΤΟ, προφανώς έγινε, από τη στιγμή που η Πολωνία συντονίζει μαζί με την Λιθουανία και την Λετονία, παρέμβαση στο ΝΑΤΟ και ενεργοποίηση του άρθρου της Συνθήκης της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας! Το οποίο προβλέπει την φυσική αρωγή του ΝΑΤΟ προς όποιον σύμμαχό του, από τη στιγμή που απειλείται η εδαφική του ακεραιότητα, η ασφάλειά του και η πολιτική του ανεξαρτησία!
Επίσης η Πολωνία θα ζητήσει από την ΕΕ να επιβληθούν κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας και όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός της, θα ζητηθεί το πλήρες κλείσιμο των συνόρων της! Έχοντας σκοπό να ζητήσει ακόμη και την χρηματοδότηση της κατασκευής ενός τείχους στα σύνορά της!
Βλέπουμε λοιπόν, πως και άλλες χώρες πλέον έχουν οξύτατο πρόβλημα και προσπαθούν παντί τρόπω να σφραγίσουν τα σύνορά τους!
Εμείς ακόμη θα σφυρίζουμε αδιάφορα και θα μεταφέρουμε περί τους 400 παράνομους μετανάστες στην Κω, από τη στιγμή που το πλοίο στο οποίο βρίσκονταν ήταν υπό τουρκική σημαία και ο Ρ. Τ. Ερντογάν στο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης αρνήθηκε να τους πάρει πίσω;
Εμείς ενημερώσαμε το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ προκειμένου να δώσουν λύση;
Αλλά εμείς (οι κυβερνήσεις μας) σφυρίζουμε αδιάφορά, αφού πολιτειακή και πολιτική Εξουσία επιχειρούν να μας πείσουν, πως το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος θα το λύσουν οι παράνομοι μετανάστες!
Θα παραθέσω παρακάτω, κλείνοντας, απόσπασμα της ανοικτής επιστολής που έστειλε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Νομικός, Οικονομολόγος, Πολιτειολόγος, Εκπαιδευτικός, αρθρογράφος, βραβευμένος Λογοτέχνης και Ποιητής, κτήτωρ και Δ/ντής του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου Σπυρίδωνας Κατσούρης, προ ημερών:
«Το Δημογραφικό μας πρόβλημα, που καμμιά Κυβέρνηση ως τώρα, ούτε και σεις μεριμνήσατε για ενίσχυση της Ελληνικής οικογενείας. Αντιθέτως υπάρχουν φωνές και θιασώτες πολιτικάντηδες που πριμοδοτούν την ιδέαν της καλύψεως του Δημογραφικού μας προβλήματος με την αθρόα εισαγωγή τριτοκοσμικών λαθροεισβολέων ισλαμιστών από Ασία και Αφρική, αλλοιώνοντας ήδη τον Ελληνοχριστιανικό πληθυσμό της χώρας. Εδώ θα ήθελα να γίνετε Ορμπάν, κι όχι να τον καταγγέλλετε τον άνθρωπο στην ΕΕ! Πρώτα οι Έλληνες και τα Ελληνόπουλα, που πήραν τον δρόμο της ξενιτειάς για να ζήσουν (πάνω από 600.000)! Με τους λαθροεισβολείς δεν έχουμε τίποτε κοινόν. Ούτε όμαιμον, ούτε ομότροπον, ούτε ομόγλωσσον, ούτε ομόθρησκον! Και μην ξεχνάτε ότι ηγείσθε Κόμματος που το μεγαλύτερο ποσοστό του είναι εθνικοπατριωτικό κι όχι Κεντροαριστερό, διεθνιστικό ή ΛΟΑΤΚΙκό! Και ότι σας ψηφίσαμε ως δεξιό – πατριώτη και όχι ως Ευρωπαϊστή – Οικουμενιστή! Γιατί λοιπόν ξεζουμίζετε εμάς για να ταΐζετε τους λαθροεισβολείς που το μόνο που προσφέρουν στην φιλόξενη χώρα μας είναι ασθένειες και εγκλήματα πάσης φύσεως;»!!

Βάλτε τέλος στην αθρόα και ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση…

Εάν δεν είναι ανησυχητική η παρακάτω είδηση που διαβάζω στο ειδησεογραφικό πόρταλ https://fantomas.gr/ τι ακριβώς θα έπρεπε να μας ανησυχεί;
Διαβάζω λοιπόν με τίτλο: Ισλαμικός εμφύλιος Σουνιτών – Σιιτών στην Πάτρα και απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ!
Σε απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ υπογραμμίζεται, ότι οι περισσότεροι Αφγανοί οπλοφορούν!
«Ανασυντάσσουν δυνάμεις οι ομάδες των Αφγανών που “πολιορκούν” εξωτερικά το νέο λιμάνι της Πάτρας.
Το αιματηρό επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης, όπου βγήκαν μαχαίρια και από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε στο πόδι ένας Αφγανός, δεν εντάσσεται στην κατηγορία της διευθέτησης προσωπικών λογαριασμών.
Οι Σιίτες αντιμάχονται τους Σουνίτες και το μίσος τους έχει θρησκευτικό-οικονομική διάσταση! Το οικονομικό σκέλος αφορά φυσικά το αντίτιμο για να “τρυπώσουν” Αφγανοί στο λιμάνι, στην προσπάθειά τους να ταξιδέψουν προς Ιταλία.
Σε απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ υπογραμμίζεται η σοβαρότητα της κατάστασης, επειδή εκτιμάται ότι το πρόσφατο περιστατικό δεν είναι μια μεμονωμένη σκηνή ανάμεσα σε απλές ομάδες που μισούνται μεταξύ τους.
Υπό αυτή την έννοια η ανησυχία στα υψηλόβαθμα κλιμάκια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ είναι έκδηλη.
Έως τώρα έχει υποτιμηθεί η παρουσία πολλών δεκάδων Αφγανών πέριξ του λιμανιού και η τοπική και περιφερειακή ηγεσία της ΕΛΑΣ έδινε την εντύπωση ότι η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο…
Όμως, οι πυροβολισμοί και το μαχαίρωμα της περασμένης Τρίτης διαψεύδουν τις καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις των οργάνων της ΕΛΑΣ Αχαΐας.
Στην ίδια απόρρητη έκθεση υπογραμμίζεται ότι οι περισσότεροι Αφγανοί οπλοφορούν, ενώ αποκαλύπτεται ότι έχουν συμβεί κι άλλα σοβαρά επεισόδια μεταξύ Σιιτών και Σουνιτών, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας!
Η Ακτή Δυμαίων είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος και πάντα είναι υπαρκτός ο κίνδυνος μια αδέσποτη σφαίρα να προκαλέσει παράπλευρες απώλειες.
Περίοικοι, καταστηματάρχες και επιχειρηματίες μεταφέρουν πως διαμένουν ή δραστηριοποιούνται σε μια “εμπόλεμη” ζώνη, όπου το αίσθημα της ασφάλειάς τους είναι δραματικά απομειωμένο.
Εκτιμάται ότι ο νέος γύρος μιας ακόμη αιματηρής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε Αφγανούς Σουνίτες και Σιίτες, δεν είναι μακριά. Οι φίλοι των θυμάτων της προηγούμενης Τρίτης, όπως προκύπτει από την πληροφόρηση που έχει η κρατική Ασφάλεια, ετοιμάζουν αντίποινα! Και ας μην ξεχνάμε ότι ο φανατισμός και το μίσος τους δεν ελέγχονται.
Έμπειροι αστυνομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι η κατάσταση τείνει να ξεφύγει από κάθε επίβλεψη, γι’ αυτό και υπογραμμίζουν ότι μόνη λύση είναι η απομάκρυνση των Αφγανών από τα καταλύματά τους πέριξ του λιμανιού και η μόνιμη περιφρούρησή τους από άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού, ειδάλλως θα “σφυρίξουν” πάλι οι σφαίρες στον νότιο λιμενικό άξονα»!
Και μη χειρότερα θα έλεγα!!

Δώστε μήνυμα πολιτικής αντίστασης στην απεργία…

Σήμερα υπάρχει γενική απεργία στην εστίαση, αντιδρώντας οι μαγαζάτορες στα νέα παράλογα κυβερνητικά μέτρα που τείνουν να δημιουργήσουν νέα λουκέτα!
Το μέγεθος συμμετοχής αυτής της Πανελλαδικής απεργίας θα καθορίσει τα επόμενα ζητήματα της κυβέρνησης! Η οποία φαίνεται αποφασισμένη να σκληρύνει περαιτέρω την στάση της στην ελληνική κοινωνία!
Οι επαγγελματίες της εστίασης ζητούν μέτρα στήριξης για τον κλάδο, ενώ την ίδια ώρα δεν αποκλείονται νέα μέτρα από την κυβέρνηση για τον κορονοϊό που θα πλήξουν περισσότερο την αγορά.
Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) επισημαίνει ότι πλέον βρίσκονται σε κίνδυνο χιλιάδες θέσεις εργασίας και ζητά από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα στήριξης για τον κλάδο της εστίασης!
Και η κυβέρνηση απάντησε με τηλεοπτική παρέμβαση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ισχυριζόμενος ανερυθρίαστα:
«Στην εστίαση δόθηκαν τεράστιοι πόροι, υπερδιπλάσιοι πόροι από άλλους κλάδους. Ακούγεται και λίγο σαν αχαριστία καθώς τα χρήματα που πήραν τα στερήθηκαν άλλοι κλάδοι, όπως το λιανεμπόριο και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες»!
Γι΄ αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σήμερα, θα πρέπει να λάβει ισχυρό μήνυμα! Για να δει περαιτέρω τα δημοσκοπικά της ποσοστά να οδηγούνται στα τάρταρα! Γιατί αυτοί οι πολιτικάντηδες μόνο έτσι μαζεύονται!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου