Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Σε λιγες μερες θα "γιορτασουνε" το πολυτεχνειο

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Ημ. Γέννησης: Άγνωστη Σημερινή ηλικία: Μεσόκοπη Εξαφανίστηκε: 17/11/1973 από τον χώρο του Πολυτεχνείου Μάτια: Γαλανά Μαλλιά: Ξανθά ΞΑΦΑΝΙΣΗ Μπορείτε να βοηθήσετε; M Û1 αίματα Τελευταία φορά είδαν ΗΛΕΝΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ S S Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πουλόβερ κόκκινο από Αγγλία ποζάρει διαφήμιση σαμπουάν γνωστής εταιρείας. Κυκλοφορεί όνομα Νάνσυ Κρίντλαντ. Την αναζητεί, νεκρή, TOU Πολυτεχνείου για να αποκαταστήσει χαμένη ης τιμή. N G ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ"

... Αρχιζω λοιπον τα αφιερώματα ... Σαν τις κατσαρίδες που ξεχύνονται στον δρόμο, όταν ο υπάλληλος της εταιρίας απολυμάνσεως , ανοίγει το καπάκι της αποχετεύσεως και πάει να τις ψεκάσει με το κατσαριδοκτονο … σαν τα ποντίκια που βγαίνουν από τον υπόνομο λουσμένα με ακαθαρσίες … Έτσι ορμήσανε οι βρωμοπασοκοι πρασινοφρουροί την δεκαετία του 80, για να καταστρέψουν την Ελλάδα μας … Άπλυτοι, βρομεροί, με μούσια, λιγδιασμένα ζιβάγκο και μπαλωμένα σακάκια, παντελόνια καμπάνε ... σε λίγα χρόνια τους έβλεπες να φοράνε κουστουμιά Αρμανι, μπλουζάκια DUR και Lacoste … την μπόχα τους προσπαθούσανε να την καλύψουνε με κολόνιες Dior ,και Pier garden, … Σαπούνι ,νερό και αποσμητικό ήταν βέβαια άγνωστες λέξεις για αυτά τα τρωκτικά … γουρουνανθρωποι και αγροίκοι με όλη την σημασία της λέξεως, ούτε Ελληνικά δεν μπορούσαν να μιλήσουν καλά καλά … Ξεμαλιασμενες αριστερές θολοκουλτουριαρες, φορώντας ασπρόμαυρα εμπριμέ παλαιστινιακά κασκόλ ή πολύχρωμες κουρελούδες, και καλά σύμβολα της πολιτισμικής μας κληρονομιάς ... με αξύριστα ποδιά και μασχάλες, πουλούσανε τον ‘Οδηγητή’ ‘το όργανο της ΚΝΕ’ ενώ στο άλλο χέρι κρατούσανε το κομμουνιστικό ταγάρι ... Τα μεγάφωνα παίζανε ανταρτικά, ή τραγούδια του Θεοδωράκη, του Νταλάρα, Σαββόπουλου, Παπακωσταντινου που υμνούσανε με έμμεσο τρόπο ,τους σοσιαλιστικούς παράδεισους .... Μυρωδιές από ψητό λουκάνικο και μαλλι της γριας ανακατεμένες με τσιγαριλα και υδροτυλα , κάτω πεταμένα φλούδια από ηλιόσπορους και καλαμάκια από σουβλάκια και άδεια κουτάκια κόκα κόλας και μπύρας, συνθήματα όπως ‘ ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο’ , ‘φονιάδες των λαών Αμερικανοί, ‘Έξω οι βάσεις του θανάτου.’ ‘Ένας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός’, ‘ένας στο χώμα χιλιάδες στον αγώνα’, ΄αυτοί σκότωσαν τα αδέλφια μας’, ( που αναφερόταν στους ανύπαρκτους νεκρούς του πολυτεχνείου ) τρεις και εξήντα παίρνεται και τον κόσμο δέρνετε ... ακουγόντουσαν από τις καταραμένες κομμουνιστικές ντουντούκες σε κάθε γειτονία ξεφύτρωναν σαν μανιτάρια, επιτροπές για την ειρήνη, τον αφοπλισμό, την συναδέλφωση των λαών, και κάθε λεχρίτης δήμαρχος ονόμαζε το τσιφλίκι του από πυρηνικοποιημενη ζώνη. ... Μαζικές διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των λαών της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής , φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή, Ρήγα Φεραίου, πολιτιστικές εκδηλώσεις και συναυλίες κανονική πλύση εγκέφαλου, που ούτε και ο Γκαιμπελς μπόρεσε να πετύχει ... τόνους αριστερής προπαγάνδας και κουτόχορτου κατάπιε τότε ο Ελληνικός λαός … Τρισκαταρατη γενιά του δηθεν πολυτεχνείου ... κατάστρεψες την Ελλάδα μας … θα σε γράψει η ιστορία δίπλα στον ‘Εφιάλτη’ των Θερμοπυλών ... αυτή θα είναι και η τιμωρία σου …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου