Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Βουλή: Ξέφυγε ο Γιαννούλης του ΣΥΡΙΖΑ - «Βλάκα και ανίκανο», χαρακτήρισε τον Κώστα Καραμανλή

Η ένταση ανέβηκε ανάμεσα στον υπουργό Μεταφορών και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το μετρό Θεσσαλονίκης, τα έργα και τις ημέρες του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Απίστευτοι διάλογοι εκτός κοινοβουλευτικής ευπρέπειας ακούστηκαν, εντός και εκτός μικροφώνου κατά την συνεδρίαση της Παραγωγής και Εμπορίου όπου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς προκαλούσαν με το ύφος και τα λεγόμενα τους. Η ένταση ανέβηκε ανάμεσα στον Υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη με αφορμή το μετρό Θεσσαλονίκης, τα έργα και τις ημέρες του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα στην γενική διαπίστωση του υπουργού Κ. Καραμανλή «ότι βλακεία είναι ανίκητη», ο Χ. Γιαννούλης ξέφυγε για ακόμα μια φορά, και απάντησε «είστε βλαξ και ανίκανος».

Αντικείμενο της έντασης ήταν η υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης της μελέτης και κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης από την αναθέτουσα αρχή ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, όπου βγήκαν τα μαχαίρια από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Χ. Γιαννούλη να κάνει λόγο για επαναφορά της υπόθεσης μετρό, σε μορφή ανέκδοτου, χαρακτηρίζοντας όσα κάνει η κυβέρνηση πολιτιστικό έγκλημα.

Τον λόγο έλαβε και ο Σωκράτης Φάμελλος όπου καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας του φορούσε μια μαύρη μάσκα που πάνω έγραφε το σύνθημα «Έγκλημα στο Σταθμό του Μετρό».

Μάλιστα ο υπουργός Μεταφορών προκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε κοινοβουλευτική «μονομαχία», λέγοντας «σας προκαλούμε όλοι οι βουλευτές Θεσσαλονίκης να καταθέσετε επίκαιρη επερώτηση να δούμε σε τι ποσοστό ολοκληρώσατε το έργο εσείς και που βρίσκεται σήμερα» συμπληρώνοντας « εμείς με ηρεμία θα σας απαντήσουμε με πολιτικό λόγο και εσείς με κραυγές».

Κέλλυ Μ. Κοντογεώργη
PARAPOLITIKA.GR

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου