Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Ο Νιγηριανός ράπερ Thug Slime μαχαίρωσε Έλληνα πατέρα τριών παιδιών στο κέντρο της Αθήνας!


Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην Λένορμαν

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην καφετέρια Εl Chapo στην Λένορμαν, καθώς Νιγηριανός ράπερ Thug Slime μαχαίρωσε έναν Έλληνα πατέρα τριών παιδιών, μπροστά σε ένα δεκάχρονο παιδί.

Ο ράπερ φέρεται να μαχαίρωσε δύο άτομα τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο επεισόδιο συμμετείχαν πέντε άτομα, τέσσερις αλλοδαποί και ένας Έλληνας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου