Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

KAΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: "Η Ελλάδα έπεσε σε παγίδα. Έγινε "μαγείρεμα" με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Είναι έγκλημα κατά της ιστορικής αλήθειας!"
Την παραίτηση του Ζάεφ από την πρωθυπουργία των Σκοπίων ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης: «O Ζάεφ δήλωσε ότι..."Ορισμένοι με αποκαλούν προδότη, αλλά εγώ με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τους εξασφάλισα "μακεδονική" γλώσσα και ταυτότητα, που δεν είχαμε ποτέ!". H Ελλάδα είναι παγιδευμένη με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ακόμα και με την κατάργησή της, τα Σκόπια θα μείνουν ως "Μακεδονία" διεθνώς.
Αυτοί που μαγείρεψαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, για να καθιερωθεί από την Ελλάδα "μακεδονική" γλώσσα και έθνος ήταν οι Γερμανοί και ο γνωστός ξένος επιχειρηματίας που παίζει παιχνίδια στα Βαλκάνια. Σε αυτή την παγίδα έπεσε η Ελλάδα. Είναι έγκλημα κατά της ιστορικής αλήθειας!
Απώτερος στόχος (από κάποια "κέντρα") είναι η Ελλάδα να μετατραπεί σε πολυεθνική χώρα μέσα από μειονότητες», ανέφερε ο γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης.
- Σαββα, η Ελλαδα δεν επεσε στην παγιδα. Η προδοτικη κυβερνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ηταν επιλογη, η μαλλον η διαταγη της Μερκελ. Αυτοι ηταν που εριξαν την Ελλαδα εσκεμμενα μεσα σε αυτην την παγιδα. Εσχατη Προδοσια λοιπον κατα της χωρας και οχι μονο εγκλημα κατα της ιστορικης αληθειας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου