Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Τζενίν: Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε βίντεο από τζαμί - «οπλοστάσιο»

Τζενίν: Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε βίντεο από τζαμί - «οπλοστάσιο»

 04/07/2023 

Βίντεο από τζαμί στον καταυλισμό της Τζενίν, στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης που διεξάγει, έδωσε την Τρίτη ο ισραηλινός στρατός.

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι μέσα στο τζαμί βρέθηκαν κρυμμένα πυρομαχικά και όπλα. Ο IDF αναφέρει ότι «ένας τόπος λατρείας μετατράπηκε σε φυλάκιο και κρύπτη όπλων για μέλη τρομοκρατικών ομάδων», εν μέσω της μεγάλης επιχείρησης στην πόλη της Δυτικής Όχθης.

«Σήμερα, οι στρατιώτες ολοκλήρωσαν την αποστολή με την κατάσχεση εκατοντάδων διαφορετικών όπλων και πυρομαχικών και την εξάλειψη των υπόγειων λάκκων και φρεατίων που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες κάτω από το τζαμί.», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό tweet των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου