Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Αναστάσιος Λαυρέντζος: «Τα γεγονότα στη Γαλλία είναι η ηχηρή κατάρρευση του μοντέλου "ενσωμάτωσης" στην Ευρώπη» (Video) – Ακούει η ελληνική κυβέρνηση;

 


  Οι συγκρούσεις στη Γαλλία αποτελούν, δυστυχώς, προπομπό ανάλογων καταστάσεων και σε άλλες χώρες της Ευρώπης με ανάλογη εύφλεκτη δημογραφικ...

Οι συγκρούσεις στη Γαλλία αποτελούν, δυστυχώς, προπομπό ανάλογων καταστάσεων και σε άλλες χώρες της Ευρώπης με ανάλογη εύφλεκτη δημογραφική και πληθυσμιακή διάρθρωση.

Τα δραματικά γεγονότα στη Γαλλία αποτελούν ακόμα μία ηχηρή όσο και δυσάρεστη επιβεβαίωση της αποτυχίας του λεγόμενου «πολυπολιτισμικού» μοντέλου στην Ευρώπη.

 Στη συνέντευξη που ακολουθεί στον δημοσιογράφο Λάμπρο Καλαρρύτη, ο συγγραφέας, ερευνητής και οικονομικός σύμβουλος, Αναστάσιος Λαυρέντζος, επισημαίνει  ότι τα δραματικά γεγονότα στη Γαλλία αποτελούν ακόμα μία ηχηρή όσο και δυσάρεστη επιβεβαίωση της αποτυχίας του λεγόμενου «πολυπολιτισμικού» μοντέλου στην Ευρώπη.

Όπως και του μοντέλου «ενσωμάτωσης» το οποίο αποδεικνύεται ότι τελικά δεν λειτούργησε ούτε για τους μετανάστες τρίτης ή και τέταρτης γενιάς, οι οποίοι αντί να ενσωματώνονται εμφανίζονται πιο ριζοσπαστικοποιημένοι από τους γονείς και τους παπούδες τους.

Ο πολιτισμικός παράγων, όταν πρόκειται για πολιτισμικά ασύμβατους μεταξύ τους πληθυσμούς, παραμένει καθοριστικός και οδηγεί σε συγκρουσιακές καταστάσεις, διότι εκλείπει το βασικό στοιχείο ομαλότητας:  Η κοινωνική συνοχή η οποία δεν προϋποθέτει μόνο απουσία οικονομικών ανισοτήτων, αλλά κυρίως εθνική συνάφεια και πολιτισμική ομοιογένεια.

Οι συγκρούσεις στη Γαλλία αποτελούν, δυστυχώς, προπομπό ανάλογων καταστάσεων και σε άλλες χώρες της Ευρώπης με ανάλογη εύφλεκτη δημογραφική και πληθυσμιακή διάρθρωση. Αναρωτιέστε αν χτυπάει το καμπανάκι και για την Ελλάδα; Δείτε το video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου