Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Η αγωγή Καμπουράκη έφερε την παραίτηση του Στέφανου Χίου

Το τελευταίο άρθρο στην εφημερίδα Μακελιό φαίνεται ότι ήταν και αυτό που οδήγησε την εκδότρια εταιρεία να τον απομακρύνει από το ραδιόφωνο. Στην ουσία η παραίτηση του Στέφανου Χίου από το ραδιόφωνο ήρθε, έπειτα του κατάπτυστου άρθρου του για τον δήμαρχο της Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, τον οποίο παρουσίασε ως χρήστη Κόκας ενώ γινόταν ιδιαίτερη αναφορά στην σεξουαλική  του ζωή.

Ο Δήμαρχος Ρόδου έδωσε εντολή στον ποινικολόγο κ.Αλέξη Κουγια . Η μήνυση από τον κ. Καμπουράκη γίνεται με αφορμή “όλα τα ψευδή και κατάπτυστα δημοσιεύματα, τα οποία θίγουν την τιμή και την υπόληψή του, τόσο αναφορικά με τον τρόπο που ασκεί το λειτούργημα του δημάρχου Ρόδου, όσο και για ό,τι αφορά την ιδιωτική και οικογενειακή του ζωή”.

Η ανακοίνωση του δημοσιογράφου:

“Μετά από πολύ σκέψη αποφασίζω, να διακόψω τις ζωντανές εκπομπές, παρά το γεγονός ότι τις παρακολουθούσε πλήθος φίλων ακροατών και γυναικών φιλενάδων μου. Πιέσεις

ασφυκτικού περιεχομένου, συνεχείς απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου, επαγγελματικές τριβές με την εταιρεία στην οποία εργάζομαι, με αναγκάζουν να αποχωρήσω από τους Ραδιομακελάρηδες. Εις το επανιδείν σε άλλα μαρμαρένια αλώνια. Σας ευχαριστώ όλους θερμώς”.

Στέφανος Χίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου