Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Τρεις άνθρωποι συνεθλίβησαν όταν έπεσε ένα μεγάλο τμήμα πλοίου στο ναυπηγείο και τους πλάκωσε

 

Τρεις άνθρωποι συνεθλίβησαν όταν έπεσε ένα μεγάλο τμήμα πλοίου στο ναυπηγείο και τους πλάκωσε - e-Nautilia.gr | Το Ελληνικό Portal για την Ναυτιλία. Τελευταία νέα, άρθρα, Οπτικοακουστικό Υλικό

Ένα σοβαρό δυστύχημα συνέβη στο ναυπηγείο Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding (SWS), το οποίο είναι θυγατρική εταιρεία της China State Shipbuilding Corporation Limited (CSSC), έχοντας σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο τριών ανθρώπων.

Σύμφωνα με την Caixin Media, περίπου στις 6 μ.μ. στις 30 Ιουνίου, στα πλαίσια της ένωσης και συναρμολόγησης κάποιων κομματιών σε πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων (H1557) στην δεξαμενή NO.2 του ναυπηγείου, ένα μεγάλο τμήμα που ήταν τοποθετημένο στη γάστρα του νεότευκτου έπεσε στη δεξαμενή από ύψος 25 μέτρων πλακώνοντας και σκοτώνοντας με τραγικό τρόπο τους άτυχους εργαζόμενους.

Η αναφορά λέει ότι το ατύχημα συνέβη λόγω του κακού

συντονισμού μεταξύ των εργαζομένων και του γερανού, με αποτέλεσμα να απασφαλιστεί από το γερανό το μεγάλο μπλοκ σε λάθος χρόνο!

Ο υπεύθυνος είπε ότι έχει ήδη έχει υπάρξει διαπραγμάτευση με τις οικογένειες των άτυχων αντρών και έχει ήδη συμφωνηθεί και το ποσό της αποζημίωσης ως ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα.

Το H1557 είναι ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων μεταφορικής ικανότητας 7.000 TEU που κατασκευάζεται στο ναυπηγείο Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding για λογαριασμό της Sea Consortium, μιας ναυτιλιακής εταιρείας με έδρα την Σιγκαπούρη.

Το πλοίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται τον περασμένο Αύγουστο υπό την επίβλεψη του νηογνώμονα ABS.

Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, η συχνότητα των ατυχημάτων στη Σαγκάη έχει αυξηθεί. Ορισμένοι ζήτησαν από τις εταιρείες να κλείσουν επ’ αόριστον για να εντοπίσουν πιθανούς κινδύνους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου