Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Τέλος στη συνεργασία Εμφιετζόγλου - Μπογδάνου, διαλύεται ο Πατριωτικός Συνασπισμός

«Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ περαίωσε την λειτουργία του», έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, τονίζοντας πως η προσπάθεια αυτή δεν ήταν αρκετή για να επιτευχθεί ο στόχος της εισόδου στη Βουλή.

Μόλις μερικές εβδομάδες είχε διάρκεια ζωής ο συνασπισμός κομμάτων και κομματιδίων υπό τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, στον οποίο είχε προσχωρήσει και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Με ένα μήνυμά του στα social media, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου έκανε γνωστή τη διάλυση του Πατριωτικού Συνασπσιμού, της εκλογικής συνεργασίας του κόμματος του, Πατριωτική Δύναμη, με άλλους σχηματισμούς, μεταξύ των οποίων και το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ του διαγραφέντα από τη ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο Πατριωτικός Συνασπισμός, υπενθυμίζουμε, είχε «κοπεί» από τις εκλογές της 21ης Μαΐου ωστόσο πήρε το «πράσινο φως» από τον Άρειο Πάγο για την 25η Ιουνίου, δίχως ωστόσο να καταφέρει να μπει στη Βουλή.
Πέρα από τα κόμματα των Εμφιετζόγλου και Μπογδάνου, συμμετείχαν ακόμη το Κίνημα 21 του Ζώη Μπεχλή, οι Ελέυθεροι Ξανά του Φαίδωνα Βόβολη, το ΤΟΛΜΑ του Θανάση Κολύβα και ο Πατριωτικός Σύνδεσμος του Ιωάννη Μαλταμπέ.

Στο μήνυμά του ο κ. Εμφιετζόγλου αναφέρει: «Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δεν πέτυχε τους στόχους του κατά τις εκλογές της 25 Ιουνίου. Ευχαριστούμε όλους όσους πίστεψαν και βοήθησαν στην προσπάθεια, όπως και τους ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ περαίωσε την λειτουργία του. Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου