Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Απίστευτο: 12χρονη τερμάτισε τρίτη στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και έκλεψε την παράσταση. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλαξε ο αγώνας των 5χλμ στο πρόγραμμα του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Την πρώτη θέση κατέλαβε όπως ήταν αναμενόμενο η αθλήτρια Καρακατσάνη με χρόνο 17.57 και τη δεύτερη η Ανθή Κυριακοπούλου με 18.05.  Η έκπληξη όμως ήρθε...
από την αθλήτρια που συμπλήρωσε το βάθρο και αυτή ήταν η Γλυκερία Σκάγκου. Η 12χρονη αθλήτρια κέρδισε το θερμό χειροκρότημα όλων αφού με χρόνο 19.52 κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο.  Η 12χρονη αθλήτρια του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου έδειξε για μία ακόμη φορά το ταλέντο της και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Μέχρι στιγμής είχε επικρατήσει σε πολλούς αγώνες 1.000μ. σε σημαντικές διοργανώσεις (3ος αγώνας Ιστορικής μνήμης, 4ο Άττικα Run & Fun) και γενικότερα είναι μία ιδιαίτερα υποσχόμενη αθλήτρια για το μέλλον του ελληνικού στίβου στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον τερματισμό της και την απονομή του μεταλλίου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου