Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν στην κυβέρνηση μας διαβεβαίωναν πως οι συλληφθέντες στρατιώτες θα επέστρεφαν γρήγορα στην Ελλάδα

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν στην κυβέρνηση μας διαβεβαίωναν πως οι συλληφθέντες στρατιώτες θα επέστρεφαν γρήγορα στην Ελλάδα
Όλα αυτά την επομένη της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτών στον Έβρο από τους Τούρκους. Συγκεκριμένα στις 2 Μαρτίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, καθησύχαζε ολόκληρο τον ελληνικό λαό για την άμεση επιστροφή των στρατιωτών Δημήτρη Κουκλατζή και Άγγελου Μητρετώδη....

Δύο βδομάδες μετά όλες αυτές οι δηλώσεις διαψεύστηκαν με τον χειρότερο τρόπο, μιας και είναι δεδομένο πλέον πως οι Έλληνες στρατιώτες είναι αιχμάλωτοι της Άγκυρα και δεν πρόκειται να αφεθούν ελεύθεροι πριν τον Απρίλιο:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου