Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Πειθαρχική δίωξη στον Σκουτέρη που έβγαλε απόφαση... μεσάνυχτα για τον ΠΑΟΚ

Οπως έγινε γνωστό Πειθαρχική Δίωξη ασκήθηκε εις βάρος του Δημήτρη Σκουτέρη με την αιτιολογία πως εξέδωσε την απόφαση του για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
Ετσι ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ θα περάσει από δίωξη για την απόφαση του για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (δίχως να έχει εκδώσει απόφαση για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ που είχε γίνει νωρίτερα!) [ΔΕ: Βάζει και θαυμαστικό ο δημοσιοκάφρος του iefimerida! Πως να βγάλει απόφαση ρε μαλ@κα όταν ο Ολυμπιακός ζητάει συνεχώς αναβολές και στέλνει τους δικηγόρους του στο νοσοκομείο για να πάρει αναβολή; Σήμερα πήρε πάλι αναβολή επειδή ο Σκουτέρης δεν έχει δημοσιεύσει το σκεπτικό της απόφασης για ΠΑΟΚ, ενώ δεν έχει υποχρέωση να το δημοσιεύσει] λίγες ώρες πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ να επιστρέψει 3 βαθμούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να «σβήσει» την ποινή του κεκλεισμένων των θυρών, δίχως να «πατά» σε κάποιο άρθρο η απόφαση του:
Δείτε τι αναφέρει το site «dikisports» του Κυριάκου Θωμαϊδη: «Η επιθεωρήτρια των δικαστηρίων άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Πρόεδρο Πρωτοδικών Δημήτρη Σκουτέρη. Η δίωξη σχετίζεται με την ενέργεια του ως προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να εκδώσει απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στη 1 τα ξημερώματα».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου