Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Πακιστανός βίαζε επί 3 ώρες μια κοπέλα λέγοντας της: «Εσείς οι λευκές είστε καλές σε αυτό!»

Πακιστανός βίαζε επί 3 ώρες μια κοπέλα λέγοντας της: «Εσείς οι λευκές είστε καλές σε αυτό!»
Ένας Πακιστανός, πατέρας τεσσάρων παιδιών, άρπαξε μια νεαρή που περπατούσε στο δρόμο και τη βίαζε επί τρεις ώρες λέγοντάς της «εσείς οι λευκές είστε καλές σε αυτό».  Ο πρωτοφανής βιασμός...
συνέβη στη Βρετανία. Η γυναίκα, μια 20χρονη κοπέλα, επέστρεφε στο σπίτι της από τη δουλειά όταν την άρπαξε ο Αμπντούλ Γκαφούρ (Abdul Ghafoor) και την παράχωσε μέσα σε χαμηλή βλάστηση, κοντά στον δρόμο, για να εκτονωθεί πάνω της. Ακολουθεί η φωτογραφία του σημείου του βιασμού.

 Ο Γκαφούρ ήταν μεθυσμένος, είπε πιει πέντε ποτά. Την πλησίασε από πίσω, την άρπαξε, την έριξε μέσα στους θάμνους και άρχισε να τη βιάζει από τις 11.25 το βράδυ μέχρι και τις 02.45 τα ξημερώματα.  Το θύμα είχε στείλει ένα μήνυμα στην αδελφή της πριν φύγει από τη δουλειά, λέγοντάς της ότι σχόλασε και θα πήγαινε σπίτι της.  Αλλά για κακή της τύχη έπεσε πάνω στον μεθυσμένο μουσουλμάνο, ο οποίος νωρίτερα είχε προτείνει ερωτική συνέρευση σε άλλες δύο λευκές γυναίκες δίχως ανταπόκριση.  Η 20χρονη κατάφερε να στείλει ένα μήνυμα βοήθειας στην αδελφή της πριν της σπάσει το τηλέφωνο. Αυτό συνέβη όταν σε κάποια φάση ο μεθυσμένος Γκαφούρ άρχισε να καταρρέει και εκείνη μπόρεσε να ξεφύγει και να στείλει το μήνυμα, αλλά για διπλή κακή της τύχη ο Γκαφούρ ανέκαμψε, την κυνήγησε, την έπιασε, την έσυρε πάλι στους θάμνους και συνέχισε να τη βιάζει.  Η αδελφή της ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία σήκωσε ελικόπτερο για να εντοπίσει την κοπέλα.  Όμως δεν τη βρήκε η αστυνομία. Όταν ο Γκαφούρ εκτονώθηκε, μετά από τρεις ώρες αχαλίνωτου και μεθυσμένου βιασμού, σηκώθηκε, της επέτρεψε να ντυθεί και μάλιστα προθυμοποιήθηκε να τη συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της. Προφανώς νόμιζε ότι τα είχε… φτιάξει μαζί της.  Όπως περπατούσαν, θύμα και βιαστής, συνάντησαν ένα περιπολικό. Η κοπέλα έτρεξε και μπήκε μέσα στο αστυνομικό αυτοκίνητο, ο Γκαφούρ άρχισε να τρέχει, αλλά τελικά συνελήφθη.  Στη δική η εισαγγελέας Σάλι Χόμπσον (Sally Hobson) είπε ότι ο βιασμός είχε ρατσιστικό κίνητρο. «Επειδή είναι μια λευκή γυναίκα θεώρησε ότι μπορούσε να της φερθεί με αυτό τον τρόπο. Θεωρούσε ότι έπρεπε να του κάνει πεοθηλασμό, αφού τις έλεγε εσείς οι λευκές είστε καλές σε αυτό». Και συνέχισε: «Μια γυναίκα βιάστηκε ενώ επέστρεφε από τη δουλειά της στο σπίτι της, στην ίδια την πόλη της, που αισθανόταν ασφαλής. Για αυτή τη γυναίκα ο εφιάλτης έγινε πραγματικότητα εκείνη τη νύχτα».  Η 20χρονη παρακολουθείται από ειδικούς ψυχολόγους μετά τον βιασμό της και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή γιατί βλέπει εφιάλτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου