Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Πλιάτσικο, τουφεκιές και ξύλο σε δύο περιοχές της Παιανίας και του Κορωπίου από περιφερόμενους Ρομά με τους πολίτες να παίρνουν τα όπλα!


giftoi paiania koropi
Παρά τις υποσχέσεις της αστυνομίας για ένταση των περιπολιών στην ευρύτερη περιοχή των μεσογείων ώστε να αποφεύγονται επεισόδια με Ρομά, η κατάσταση, δυστυχώς, παραμένει ανεξέλεγκτη.
Τελευταία περιστατικό είναι αυτά που σημειώθηκαν το τελευταίο τριήμερο όταν σε δύο περιπτώσεις κάτοικοι των περιοχών του Αγ. Ραφαήλ στο Κορωπί και του Πούσι Λέδι στην Παιανία έγιναν μάρτυρες ακροτήτων από ομάδες Ρομά. Οι ομάδες αυτές που χαρακτηρίζονται περιφερόμενες είχαν καταλάβει ιδιοκτησίες πολιτών στην περιοχή του Αγίου Λουκά
στην Παιανία και από εκεί δρούσαν σε γύρω τοποθεσίες.
Το ένα περιστατικό που καταγγέλθηκε από πολίτες στο notioanatolika.gr σημειώθηκε στην περιοχή του Πούσι Λέδι όταν 6 – 7 Ρομά με δύο κόκκινα αυτοκίνητα εισέβαλαν σε κλειστό σπίτι και έκαναν πλιάτσικο.
Οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν με τα κυνηγετικά όπλα τους στον αέρα για να τους αναγκάσουν να φύγουν αφού μάλιστα έβλεπαν ότι ο κίνδυνος ήταν πολύ κοντά και στα δικά τους σπίτια.
Το άλλο περιστατικό σημειώθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Ραφαήλ πολύ κοντά στον σταθμό Κορωπίου του προαστιακού όταν ομάδες Ρομά συνεπλάκησαν ρίχνοντας τουφεκιές. Το αν υπήρξαν τραυματισμοί βέβαια δεν έγινε ποτέ γνωστό αφού οι δύο ομάδες μετά τη συμπλοκή, η οποία γέμισε ανησυχία τους κατοίκους της περιοχής, αποχώρησαν.
Γίνεται σαφές ότι η κατάσταση στις δύο αυτές περιοχές που βρίσκονται ένθεν κακείθεν των “συνόρων” της Παιανίας και του Κορωπίου μόνο προβλήματα δημιουργεί και οι κάτοικοι έχουν αναγκαστεί να οπλοφορούν και μάλιστα να πυροβολούν στον αέρα.
Κάτι που μπορεί να εξελιχθεί πολύ επικίνδυνα αν είτε οι κάτοικοι φοβούμενοι είτε οι Ρομά αποθρασυνόμενοι θεωρήσουν ότι μπορούν να αντιπαρατεθούν δυναμικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου