Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

25.000 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν στη Μοσούλη – Ισλαμικό Κράτος: «Δεν ηττηθήκαμε, αποτραβηχτήκαμε»

25.000 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν στη Μοσούλη – Ισλαμικό Κράτος: «Δεν ηττηθήκαμε, αποτραβηχτήκαμε»
Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) αποδίδει την ήττα του στη Μοσούλη σε προδοσία από άνδρες του που συνεργάστηκαν με τον ιρακινό στρατό, ενώ επισήμως δεν παραδέχεται ότι ηττήθηκε και μιλά για «τακτική υποχώρηση», σύμφωνα με πηγές από τις ιρακινές υπηρεσίες πληροφοριών.
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ελέγχει η οργάνωση γράφουν ότι το Ισλαμικό Κράτος «υποχώρησε» από τη Μοσούλη και η πόλη
έγινε ξανά ένας «τόπος απογοήτευσης και αμαρτίας» από μια «γη δύναμης και ευσέβειας» που ήταν υπό την εξουσία των τζιχαντιστών.
«Το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να πείσει τους οπαδούς του ότι η οργάνωση δεν έχασε τη μάχη της Μοσούλης, αλλά ότι επέλεξε να αποτραβηχτεί από αυτή όταν ανακάλυψε ότι υπήρχε ρήγμα ασφάλειας στην οργάνωσή του», αναφέρει ιρακινή πηγή που μίλησε στο Al Sumaria News.
Το Ισλαμικό Κράτος εκτελούσε συχνά πολίτες με την κατηγορία ότι συνεργάζονται με τις δυνάμεις ασφαλείας και μέλη του ότι δείλιαζαν στις μάχες.
Η Μοσούλη κηρύχθηκε επισήμως ελεύθερη από το Ισλαμικό Κράτος πριν δυο εβδομάδες ύστερα από πολιορκία οκτώ μηνών.
Το Ισλαμικό Κράτος έχασε περισσότερους από 25.000 τζιχαντιστές στην πολιορκία της Μοσούλης ενώ επισήμως δεν έχουν ανακοινωθεί οι απώλειες του ιρακινού στρατού, οι οποίες όμως σύμφωνα με πληροφορίες είναι επίσης υψηλές.
Σημειώνουμε ότι πριν ξεκινήσει η μάχη για τη Μοσούλη ιρακινές και αμερικανικές Αρχές υποστήριζαν ότι σε αυτή δεν βρίσκονται οχυρωμένοι περισσότεροι από 6.000 τζιχαντιστές.
Η παραδοχή για 25.000 νεκρούς τζιχαντιστές αποδεικνύει ότι οι αριθμοί που επισήμως λέγονται για το μέγεθος των δυνάμεων των εξτρεμιστών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου