Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Αυλωνίτου: Βουγιουκλάκη ο Βαρουφάκης

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη παρομοίασε τον Γιάνη Βαρουφάκη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.
Η κ. Αυλωνίτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ. Μετά τις διαφημίσεις και πριν ο δημοσιογράφος παρουσιάζει το πάνελ της εκπομπής, στο οποίο συμμετείχε, έπαιξε το τραγούδι "Σήκω χόρεψε συρτάκι" από την ταινία "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια".
Αυτό αποτέλεσε την ιδανική "πάσα" για την κ. Αυλωνίτου που παίρνοντας αμέσως τον λόγο , αναφέρθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών και σε όσα αποκαλύπτει στο βιβλίο του.

"Επίτηδες μου βάλατε Αλίκη... Έχω πει επανειλημμένως ότι ο κ. Βαρουφάκης "Βουγιουκλακίζει", σχολίασε η κ. Αυλωνίτου.

Και συνέχισε: "‘Έχετε δει απατημένο σύζυγο; Έτσι δρα ο άνθρωπος. Ο κ Τσίπρας άκουσε τις προτάσεις του, κι αφού τον άκουσε είπε "όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω". Και όχι μόνο είπε "ευχαριστώ δεν θα πάρω", τον έστειλε κιόλας. Και τώρα είναι σαν απατημένος σύζυγος που προσπαθεί και κάνει ό,τι μπορεί...Λέει ψέματα, λέει υπερβολές, θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο".

Όσο για την αναφορά του κ. Βαρουφάκη στο βιβλίο ότι το βράδυ του δημοψηφίσματος ο πρωθυπουργός του είπε ότι φοβόταν να μην πάνε στο Γουδή, η κ. Αυλωνίτου σχολίασε: «Ο Τσίπρας θα πάει στο Γουδή, αλλά για να εγκαινιάσει το μετρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου