Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Πλήρωσε το παράβολο στην Εφορία και πήρε την άδεια από το πρωί της Δευτέρας η ΑΕΚ!

Η στιγμή που περίμενε καρτερικά ο κόσμος της ΑΕΚ, από το γκρέμισμα του «Νίκος Γκούμας», ήρθε, μιας και η «Ένωση», πήρε, επιτέλους, την οικοδομική άδεια για την «Αγια-Σοφιά»!..
Οι πληροφορίες του enwsi.gr που προέρχονται από το ΥΠΕΝ, αναφέρουν πως το πρωί της Δευτέρας, τα πάντα γύρω από αυτό το ζήτημα διευθετήθηκαν, με το πολυπόθητο έγγραφο, να φτάνει  σήμερα, στα χέρια της ΑΕΚ και τυπικά! Αφού η άδεια ουσιαστικά εξασφαλίστηκε για την ΑΕΚ, τη Δευτέρα.
Οι εν λόγω πληροφορίες αναφέρουν πως ο φάκελος της «Αγια-Σοφιάς» εγκρίθηκε και υπογράφηκε στο σύνολό του, με την ΑΕΚ να… σφραγίζει την ολοκλήρωση της διαδικασίας, καταβάλλοντας στην Εφορία, τα παράβολα που απαιτούνται, για την έκδοση της άδειας! Τα οποία, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Εφορία, για τέτοιου είδους έργα, ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ!
Χθες το πρωί λοιπόν, η ΑΕΚ κατέβαλε τα εν λόγω παράβολα, με την διαδικασία αυτή, να αποτελεί την τελική, για την έκδοση της άδειας. Η οποία… ήρθε επί της ουσίας από χθες και πλέον, μένει η ηλεκτρονική ανάρτησή της στο «σύστημα», που όλα δείχνουν ότι θα γίνει σήμερα! Με την ΑΕΚ να ζει από σήμερα ιστορικές στιγμές, παίρνοντας το πολυπόθητο έγγραφο και έχοντας έτσι το «πράσινο φως», για να ξεκινήσει τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια! Που δεν θα σταματήσουν, μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς»!
Η σημερινή μέρα λοιπόν, έπειτα από τις χθεσινές εξελίξεις, είναι αναμφίβολα ιστορική για τον κόσμο της ΑΕΚ. Ενώ παράλληλα αποτελεί μια τεράστια δικαίωση, για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που κατάφερε να κάνει το… ακατόρθωτο και να δώσει «ζωή», στο όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων. Με την αποφασιστικότητα του «Τίγρη» και φυσικά, τους καθοριστικούς χειρισμούς της «ψυχής» του έργου, του Δημήτρη Ανδριόπουλου, αλλά και των ανθρώπων της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., προεξάρχοντος του Νίκου Στράτου, να μας φέρνουν σήμερα μπροστά σε κοσμοϊστορικά γεγονότα. Που θα δώσουν στον κόσμο της ΑΕΚ, τη χαρά που περίμενε τόσα χρόνια, με την επιστροφή της «Ένωσης», στο φυσικό της χώρο. Στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου