Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Ομολόγησαν την επίθεση στον 15χρονο τα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΛΗΤΑΚΙΑ: «Μας κοιτούσε περίεργα»

 Ταυτοποιήθηκαν δύο ανήλικοι για την επίθεση σε 15χρονο το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρική πλατεία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Όπως μετέδωσε το Open, το βράδυ της Δευτέρας άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσήγαγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα δύο ανήλικους, 16 και 17 ετών ελληνικής καταγωγής. Αμφότεροι ομολόγησαν ότι ήταν ανάμεσα στους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του 15χρονου. Οι δύο ανήλικοι, πάντως, υποστήριξαν ότι δεν χτύπησαν το παιδί για να του πάρουν το κινητό, αλλά γιατί θεώρησαν ότι τους φωτογράφιζε μ' αυτό, ενώ ισχυρίστηκαν ότι τους «κοιτούσε περίεργα»!

Σημειώνεται ότι επειδή οι προσαγωγές έγιναν πέρα του αυτοφώρου, πρόκειται για ταυτοποίηση και όχι για συλλήψεις ενώ αναζητούνται και τα υπόλοιπα πέντε άτομα. Ωστόσο, όπως φέρεται να ομολόγησαν οι δύο ανήλικοι, αυτοί που χτύπησαν το παιδί, το οποίο νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πλέον θα παραμείνει κλινήρης για 10 μέρες στο σπίτι , ήταν τρεις.

Να σημειώσουμε επίσης ότι μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού από τη μητέρα του 15χρονου, τα στόματα ανοίγουν, με πολλούς γονείς να καταγγέλλουν στις αστυνομικές αρχές ανάλογες επιθέσεις στα δικά τους παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου