Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Τα... έχωσε με το «γάντι» η Γιάμαλη στην Ελεφάντη για το σεξιστικό σχόλιο για τη Σάκκαρη

 Πήραν... φωτιά τα πληκτρολόγια με την ανάρτηση της δημοσιογράφου στο Facebook - Τα σχόλια της Ελεφάντη και οι σπόντες

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε χθεσινή ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και... πρωταγωνίστριας των σποτ της Κουμουνδούρου, Άννας Ελεφάντη, η οποία με tweet της προέβη σε ένα σεξιστικό σχόλιο για τη Μαρία Σάκκαρη.

«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού!», έγραψε στο Twitter η ηθοποιός, προκαλώντας ντόμινο αντιδράσεων τόσο από πολιτικά γραφεία όσο και από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Δείτε το tweet που μετά από κάποιες ώρες «κατέβασε»:



Μάλιστα, μεταξύ αυτών που επέκριναν την ανάρτηση της Άννας Ελεφάντη ήταν και η δημοσιογράφος, Νατάσα Γιάμαλη, η οποία έγραψε στο προφίλ της στο Facebook: «Η πορεία της κ. Σάκκαρη δεν χρήζει ετεροκαθορισμού».

Κάτω από την εν λόγω ανάρτηση, έσπευσε να σχολιάσει η Άννα Ελεφάντη, στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τα όσα είχε υποστηρίξει λίγο νωρίτερα στο Twitter, με τις σπόντες μεταξύ των δύο γυναικών να... δίνουν και να παίρνουν στα σχόλια.

Δείτε την ανάρτηση και τα σχόλια:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου