Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Κατατέθηκε δικογραφία για απευθείας αναθέσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Ξανθού - Πολάκη

 Δημοσιεύθηκε: 27/07/2021

Στη Βουλή κατατέθηκε δικογραφία που αφορά στη λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ όταν στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ήταν ο Ανδρέας Ξανθός αλλά και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται είχε αναγάγει τον συγκεκριμένο Οργανισμό ως την προμετωπίδα στον αγώνα της “κάθαρσης”.

 Η δικογραφία καταρτίστηκε μετά και το πόρισμα της αρμόδια ανεξάρτητης αρχής και δεδομένου ότι κατατέθηκε στη Βουλή η έρευνα θα έπεσε σε πολιτικά πρόσωπα που την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχαν υπό την ευθύνη τους το ΚΕΕΛΠΝΟ.

  Στο πόρισμα που είχε καταρτίσει η αρμόδια αρχή προέκυπταν στοιχεία απευθείας αναθέσεων με την εμπλοκή εταιρείας σεκιούριτι ο οποίος εμφανιζόταν στον Οργανισμό και ως εκπρόσωπος της τότε πολιτικής ηγεσίας αναζητώντας μάλιστα στοιχεία προκειμένου να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες σε βάρος πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

  Ο εν λόγω επιχειρηματίας εμφανίζεται να έχει λάβει αμοιβές άνω των 9 εκατομμυρίων ευρώ για υπηρεσίες φύλαξης τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα τουλάχιστον με το πόρισμα προκύπτει ότι η φύλαξη του οργανισμού θα μπορούσε να γίνει από την ελληνική αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου