Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Ο Μπαρουφάκης ξέρει τι μαλ@κίες λέει ο Κρίτων Αρσένης;

Να μπει «κόφτης πλούτου» και «να απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από 10.000 ευρώ», προτείνει με ανάρτησή του στο Twitter ο Κρίτων Αρσένης. 

«Αν είναι ντροπή να έχουμε φτωχούς, γιατί να μην είναι ντροπή να έχουμε πλούσιους;» αναρωτίεται σε δημοσίευσή του ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25, υποστηρίζοντας ότι η απάντηση θα ήταν ένας «κόφτης πλούτου, πχ. για αρχή τα 100.000€». «Γιατί να μην απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από αυτά και να σου αφαιρούνται; Καιρός να βάλουμε εμείς την ατζέντα.» έγραψε στη συνέχεια, προκαλώντας πανικό στα social media.

Η ανάρτησή στο twitter του ανθρώπου που σαν ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ έπαιρνε κοντά 200.000 € το χρόνο:

 

Αν είναι ντροπή να έχουμε φτωχούς, γιατί να μην είναι ντροπή να έχουμε πλούσιους; Γιατί να μην υπάρχει κόφτης πλούτου, πχ. για αρχή τα 100.000€. Γιατί να μην απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από αυτά και να σου αφαιρούνται; Καιρός να βάλουμε εμείς την ατζέντα.
 
Επίσης Κρίτωνα, είναι ντροπή να έχουμε άστεγους, όποιος έχει δεύτερη κατοικία ή ένα άδειο δωμάτιο στην πρώτη του κατοικία, θα πρέπει να το παραχωρεί σε έναν άστεγο. Ειλικρινής ερώτηση, υπάρχει άλλη χώρα με τόσα εκλεγμένα σουργελα?
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου