Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Καπερνάρος για τραγωδία στο Μάτι: Υπήρξαν πιέσεις κατά την ανάκριση -Ηθελαν να καλύψουν κάποιους

 Για την τραγωδία στο Μάτι μίλησε ο ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης κατηγορίας στην υπόθεση, Βασίλης Καπερνάρος, τονίζοντας πως «ο κ. Τόσκας έπρεπε να είναι κατηγορούμενος».

«Παραμένει πλημμέλημα. Στη φάση που είμαστε ο κ. Εισαγγελέας επεξεργάζεται το πόρισμα του κ. Ανακριτή. Έχει τελειώσει η ανάκριση, συγκεντρώθηκε το εξαιρετικό, ποινικό, αποδεικτικό υλικό και μαζί με το πόρισμα του Ανακριτή είναι στα χέρια του Εισαγγελέα ο οποίος το μελετά», εξέφρασε αρχικά ο κ. Καπερνάρος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί».

Στην ερώτηση για το αν θα πάει κάποιος φυλακή, ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως «αυτό είναι θέμα δικαστηρίου. Το θέμα είναι το άλλο, το σοβαρότερο είναι πώς θα φτάσει η δικογραφία στο δικαστήριο».
«Ο τότε υπουργός κ. Τόσκας επιχειρούσε και έπρεπε να είναι κατηγορούμενος»
Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κάποιος που να θέλει να μπλοκαριστεί η συγκεκριμένη υπόθεση, απάντησε «ασφαλώς. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να καλύψουν κάποιους. Και θα πω χαρακτηριστικά ότι μέσα από την ανάκριση βγήκε ο τότε υπουργός κ. Τόσκας. Και έπρεπε να είναι κατηγορούμενος, μιας και μιλάμε ανοιχτά. Βεβαίως, κατά τη διάρκεια της ανακρίσεως υπήρξαν πιέσεις. Και αυτά θα αποκαλυφθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου