Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Ο Κουτσούμπας ζητάει να δοθούν... δωρεάν τα εμβόλια και το twitter παίρνει φωτιά

 

"Πρόγραμμα δημόσιου δωρεάν εμβολιασμού" πρότεινε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Κουτσούμπας, παρόλο που τα εμβόλια παρέχονται ήδη δωρεάν στους πολίτες.

Την πρόταση του Γ.Γ. του ΚΚΕ, σχολίασαν καυστικά οι χρήστες του twitter καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε τα εμβόλια είναι διαθέσιμα δωρεάν στους πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Συγκεκριμένα ο Δ. Κουτσούμπας ανέφερε: 

"Το καθολικό πρόγραμμα δημόσιου δωρεάν εμβολιασμού που προτείνει το ΚΚΕ απαιτεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις: Εξαντλητική ενημέρωση του πληθυσμού, πλήρη προληπτικό έλεγχο και παρακολούθηση των εμβολιασμένων, ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ταυτόχρονα απαιτούνται άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων σε όλους τους χώρους δουλειάς, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, επαναλαμβανόμενα δωρεάν τεστ σε όλους τους εργαζόμενους όλων των κλάδων, τους στρατευμένους τους φοιτητές, τους σπουδαστές, μαθητές. Ιδιαίτερα χρειάζονται, εδώ και τώρα, μέτρα προστασίας στις αστικές συγκοινωνίες και στις μεταφορές συνολικά, με πύκνωση δρομολογίων και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων"

Το twitter πήρε φωτιά με τη δήλωση αυτή και οι χρήστες της πλατφόρμας έγραψαν:


🔴
Καθολικό πρόγραμμα δημόσιου δωρεάν εμβολιασμού & ταυτόχρονα άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας

Συνέντευξη του Δημήτρη Κουτσούμπα στην εφημερίδα @Kathimerini_gr & τον δημοσιογράφο Αντώνη Αντζολέτο #εμβολιασμοί #κορωνοϊος #COVID19
Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην εφημερίδα
Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου