Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Αυτοί ειναι οι διαρρήκτες που είχαν ρημάξει την Αττική

 MeaCulpa Newsroom

Η αστυνομία με απόφαση της Εισαγγελίας έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία μελών εγκληματικής οργάνωσης διαρρηκτών, τα οποία είχαν ρημάξει σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Τα μέλη της σπείρας “μπούκαραν” σε σπίτια και έκλεβαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες επτά (7) ημεδαπών, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και η οποία εξαρθρώθηκε την 12-7-2021 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για τους συλληφθέντες:

1. ΜΟΥΣΤΑΦΑ Ιωάννη του Δημητρίου και της Ειρήνης, γεννηθέντα την 6-3-1994 στην Αθήνα

ΜΟΥΣΤΑΦΑ
ΜΟΥΣΤΑΦΑ
ΜΟΥΣΤΑΦΑ

ΣΕΪΝΟΠΟΥΛΟ Μαρίνο του Εμμανουήλ και της Σταυρούλας, γεννηθέντα την 21-9-1985 στην Αθήνα

Συλληφθέντας
Συλληφθέντας
Συλληφθέντας

3. ΤΣΑΚΙΡΗ Χρήστο του Γεωργίου και της Λουκίας, γεννηθέντα την 2-2-1995 στην Αθήνα

Συλληφθέντας
Συλληφθέντας
Συλληφθέντας

ΜΑΚΡΗ Παναγιώτη του Συμεών και της Μαρίας, γεννηθέντα την 22-07-1996 στην Αθήνα

Συλληφθέντας
Συλληφθέντας
Συλληφθέντας

Και για τους μη συλληφθέντες:

5. ΤΣΑΚΙΡΗ Παναγιώτη-Μάριο του Γεωργίου και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 08-11-1993 στις Σέρρες

Συλληφθέντας
Συλληφθέντας
Συλληφθέντας

6. ΜΟΥΣΤΑΦΑ Κωνσταντίνο του Μάριου και της Παναγιώτας, γεννηθέντα την 10-10-2001 στην Αθήνα

Καταζητούμενος

7. ΜΟΥΣΤΑΦΑ Μάριο του Κωνσταντίνου και της Παρασκευής, γεννηθέντα την 12-11-1985 στην Αθήνα

Καταζητούμενος
Καταζητούμενος
Καταζητούμενος

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων, στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν και προκειμένου διαπιστωθούν και εξιχνιασθούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων αξιόποινων πράξεων από παθόντες που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Κλοπιμαία

Πως εξαρθρώθηκε η σπείρα

Τα μέλη της σπείρας τα οποία συνελήφθησαν, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας το μεσημερι της 12ης Ιουλίου, μετά την οργανωμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής σε Αχαρνές και Άνω Λιόσια.

Τρία ακόμα άτομα καταζητούνται ενώ ένας ακόμα είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές.

Ο κατηγορούμενοι από τον Νοέμβριο του 2019, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και προχωρούσαν σε κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Είχαν ως ορμητήριο περιοχές της Δυτικής Αττικής, ενώ χρησιμοποιούσαν διαφορετικά αυτοκίνητα συγγενικών τους προσώπων ή ενοικιαζόμενα, οπότε και μετέβαιναν πρωινές και μεσημβρινές ώρες προκειμένου να εντοπίσουν τους στόχους τους.

Μόλις εντόπιζαν την οικία-στόχο, κατόπτευαν το χώρο μέχρι να βεβαιωθούν για την απουσία των ενοίκων και χρησιμοποιώντας διαρρηκτικά εργαλεία, εισέρχονταν σε αυτή και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου