Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Πρώτο trend στο twitter η αθλιότητα της Ελεφάντη κατά της Μαρίας Σάκκαρη

 

Ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο της πρωταγωνίστριας των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μαρία Σάκκαρη είναι από χθες πρώτο θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Η ηθοποιός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη, έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter το εξής σχόλιο: "Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού", ενώ μετά την κατακραυγή έσβησε το tweet.

 Το tweet που διέγραψε:

 

 

 

Η οργισμένη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:

Ο γιος του πρωθυπουργού, ο οποίος βρίσκεται σε σχέση με την ελληνίδα τενίστρια, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως «είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά».

 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

 

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο.

Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών.

Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Στο twitter το hashtag #Σακκαρη είναι από χθες πρώτο trend.

 

Το κοριτσι εχει πρόβλημα. Κλινικης φύσεως.
Image
178
14
Copy link to Tweet
 
 
Ο ΚυριτσοΒαξεβάνειος βόρβορος επιχειρηματολογεί όπως οι βιαστές: «φορούσε μίνι κύριε Πρόεδρε, με προκάλεσε». Διότι το επιχείρημα «ας μην τα έφτιαχνε με το γιό του Πρωθυπουργού» είναι ακριβώς αυτό. #Σακκαρη #ΣΥΡΙΖΑ_Βουρκος
Image
Image
145
2
Copy link to Tweet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου