Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Σεπόλια: Συνελήφθη 21χρονος ΓΥΦΤΟΣ λίγο πριν σκοτώσει τον ξάδερφό του -Είχαν προσωπικές διάφορες

Ένας 21χρονος Ρομά ΓΥΦΤΟΣ, εντοπίστηκε στα Σεπόλια, λίγο πριν σκοτώσει τον ξάδερφο του, με τον οποίο είχαν προσωπικές διάφορες.

Κάτοικοι της περιοχής, τον είδαν να  κινείται στην οδό Γαλαξιδίου, περίπου στις 12 το μεσημέρι, με δύο καραμπίνες στα χέρια και έτσι κάλεσαν το «100».

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. ΑΘΗΝΩΝ, που έφτασαν στο σημείο ξεκίνησαν τις αναζητήσεις για να τον εντοπίσουν.

Κρατούσε καραμπίνες, τις πέταξε και προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς

Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, πέταξε τις καραμπίνες κάτω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια, μέσα από στενάκια.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν στην οδό Βορείου Ηπείρου, τον ακινητοποίησαν, του πέρασαν χειροπέδες, και κατέσχεσαν τις δύο καραμπίνες, οι οποίες εστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα κυνηγετικό όπλο ήταν κλεμμένο εδώ και αρκετά χρόνια από το Λαύριο, ενώ το άλλο δεν είχε καθόλου διακριτικά.

Είχε ανοίξει πυρ έξω από το δικό του σπίτι, λίγες ημέρες νωρίτερα

Ο συλληφθείς φέρεται να υποστήριξε ότι πήγε στο σημείο για να σκοτώσει τον ξάδερφό του, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ανοίξει πυρ έξω από το δικό του σπίτι και είχε προκαλέσει φθορές σε δύο οχήματα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου