Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Πλούσιοι, ωραίοι, σεξιστές, δεν μας κάνει εντύπωση που είστε βιαστές. Το σύνθημα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Η παρωδία αντιπολίτευσης συνεχίζεται με νέα επεισόδια. Οτι πιο χυδαίο, πιο παραπλανητικό, πιο υποκριτικό, πιο μικρονοϊκό κυκλοφόρησε τελευταία.
Αυτός ο απροσδιόριστης υφής και ουσίας ιδεολογικός πολτός συνεχίζει να αποπροσανατολίζει, να διχάζει, να δηλητηριάζει μια "πιεσμένη" κοινωνία. Δεν έχει καμία σημασία να αντιπαραβάλλεις τον μανάβη που βίασε και έκαψε μια αθώα κοπέλα, τον άλλον που πέταξε στα βράχια την Γαρυφαλιά, τους δύο νεαρούς που βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη και να αναδείξεις ότι η βία δεν έχει ταξικό πρόσημο, γιατί μια τέτοια συζήτηση είναι μόνο για ηλίθιους.
Ολοι αυτοί οι δήθεν αγανακτισμένοι και επιλεκτικά ευαίσθητοι, διαδήλωσαν, βεβήλωσαν αγάλματα, κατέστρεψαν ότι βρήκαν στο διάβα τους και ο "αυτοδημιούργητος" αρχηγός τους δεν βρήκε λέξη να πεί για να καταδικάσει διχαστικά συνθήματα και καταστροφές. Γιατί άλλωστε να το κάνει; Αφού αυτός τα υποκινεί, τα ενθαρρύνει και ύστερα κάθεται να αυτοθαυμάζεται για το πόσο δηλητηριώδης μπορεί να γίνει, πόσο ενεργός παραμένει στην υποκίνηση κοινωνικής αναταραχής. Το κόμμα του Παπαδημούλη, του Σταθάκη, του ευρωβουλευτή Κόκκαλη, αναθεματίζει τα πλουσιόπαιδα και η ποδηγετημένη αυτή μάζα αγανακτισμένων και μονίμως διαμαρτυρομένων συνεχίζει να χορεύει στο ρυθμό τους.
Το σύστημα συγκαλύπτει! Ποιό σύστημα; Αυτό που παραδίδει κόμματα σε εκλεκτούς "αυτοδημιούργητους" χωρίς εκλογές, αυτό που συντηρείται από κομματικούς στρατούς σε πανεπιστήμια, σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, αυτό που ταίζει δημοσιογράφους, που χειραγωγεί ακόμη και Προέδρους Αρείου Πάγου σε ρόλο νομικού συμβούλου μιας διεφθαρμένης εξουσίας;
Ποιό σύστημα αλήθεια συγκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση των Ελληνίδων υπαλλήλων της πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Αθήνα;
Γελοίοι και θλιβεροί συνάμα, έχουν εξελιχθεί σε πολλαπλασιαστή αηδίας που δεν αντέχεται πλέον.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου