Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

 

Άποψη: "Σημαία" έχουν κάνει τουρκικά ΜΜΕ και ιστοσελίδες στην Τουρκία τις δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, του Χρήστου Ροζάκη, καθηγητή Πανεπιστημίου και πρώην υφυπουργού εξωτερικών επί κυβέρνησης Σημίτη. προβάλλοντας "παραίτηση της Ελλάδας από την αξίωση για 12 μίλια χωρικά ύδατα"
Αυτό το πήραν οι Τούρκοι και το κρέμασαν στα μανταλάκια ως πρώτο θέμα σε ιστοσελίδες στην Τουρκία. Μάλιστα από ορισμένα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα προβλήθηκε ως έκτακτη είδηση!
Σας υπενθυμίζω ότι ο Χρήστος Ροζάκης είναι αυτός που έχει πει παλαιότερα ότι το Καστελόριζο δεν ανήκει στη νησιωτική χώρα της Ελλάδας γιατί βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Τουρκια
-Αυτοακρωτηριασμό της Ελλάδας λοιπόν της Ελλάδας ζητά ξανά ο εθνομηδενιστής Ροζάκης
Και ποιος είναι ο …κύριος….Ροζάκης που παραιτείται από τα 12 μίλια; Δικά του είναι; Η έχει τέτοια δικαιώματα; Ποιον ρώτησε;;;
Σε άλλο σοβαρό κράτος δεν θα υπήρχε Ροζάκης και αντί να τον πληρώνουν Ελληνες, θα τον είχαν πετάξει με τις κλωτσιές από το Πανεπιστήμιο. Αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση των επίορκων έβαλε μπροστά τους πεμπτοφαλαγγίτες να ανάψουν φωτιά για "Πρέσπες" του Αιγαίου. Ροζάκη ανθέλληνα και φιλότουρκε, άξιος ο παχυλός μισθός σου.. τρέξε τώρα να παραλάβεις το βραβείο Ιπεκτσί που θα σου δώσουν τα καρντάσια σου οι Τούρκοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου