Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Νίκος Ρωμανός: Σιγή ιχθύος στον ΣΥΡΙΖΑ για τη φερόμενη υπόδικη αστυνομικό της παρέας Τσίπρα

 Σιγή ιχθύος στον ΣΥΡΙΖΑ για τη φερόμενη υπόδικη αστυνομικό της παρέας Τσίπρα

Για «σιγή ισχύος» στον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα δεκάδες δημοσιεύματα, κάνει λόγο ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, αναφερόμενος στην υπόθεση της φερόμενης υπόδικης αστυνομικού, η οποία βρέθηκε στην παρέα του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στα Τρίκαλα.

Η αστυνομικός φέρεται να εμπλέκεται ως διωκόμενη στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων και για τον λόγο αυτό έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία της.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ν. Ρωμανού:

Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις για τη φερόμενη ως υπόδικη αστυνομικό που βρέθηκε στην παρέα του κ.Τσίπρα κατά την διάρκεια των διακοπών διαρκείας του στα Τρίκαλα. Δεκάδες τα δημοσιεύματα από χθες. Σιγή ιχθύος από τους «υπερευαίσθητους» του «ηθικού πλεονεκτήματος»…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου