Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Γεωργιάδης: «Θα κάνουμε τη Βουλή βόθρο, επειδή αυτό είναι το επίπεδο του κ. Πολάκη;»

Ήμουν καθισμένος με γυρισμένη πλάτη όταν ήρθε. Δεν τον είχα δει νωρίτερα. Έγιναν αυτά ενώπιον 30 δημοσιογράφων. Είναι δυνατόν ένας πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής και της αριστεράς, να εμφανίζεται σε έναν υπουργό που μισεί, για τους Χ λόγους αντιπαθεί, και να του λέει “θα έρθω να μιλήσουμε την Τρίτη να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι;”, αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Δηλαδή ο πολιτικός διάλογος στη Βουλή θα γίνεται για το αν φοράμε ή όχι τσίγκινο σωβρακάκι;” σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον καβγά με τον Παύλο Πολάκη στο καφενείο της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας.

“Κανονικά δεν θα απαντούσα έτσι, αλλά επειδή είμαι υπουργός απάντησα έτσι. Απάντησα θα σου κάνω αγωγή για 1 εκατ. ευρώ. Και μου λέει όπως αρχειοθετήθηκες έτσι εύκολα. Δεν ήρθαμε στα χέρια. Ο κ. Σπανάκης πράγματι εμφανίστηκε και μπήκε στη μέση για να μην εκτραχυνθεί το πνεύμα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα ερχόμασταν στα χέρια. Το λέω δημόσια και στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ που είστε υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σας εκφράζει ένας άνθρωπος που μπαίνει στο καφενείο και λέει να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι;” πρόσθεσε.



“Δεν είναι για γέλια να κάνεις την Βουλή βόθρο επειδή ο κ. Πολάκης είναι αυτού του επιπέδου” σημείωσε. “Αν εγώ δεν του απαντούσα θεσμικά και κόσμια, τι θα γινόταν” συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου